Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Baza materiałów - prośby i życzenia!
Poprzednia 1 Następna
Fanotherpg @ 21 sierpnia 2009, 11:59 Cytuj
Tutaj piszcie swoje prośby i życzenia odnoszące się do materiałów (przykładów, kursów, artykułów), które są opublikowana na naszych łamach, bądź które chcielibyście tutaj widzieć.

W ogóle nie wiecie jak wykonać na przykład silnik ruchu platformowego? Poproście tu o przykład, a ktoś z pewnością rozważy jego wykonanie, zamiast zasypywać dział pytań po raz n-ty tym zapytaniem! Jednak zanim to zrobicie, sprawdźcie w bazie materiałów czy niema tam tego co szukacie!
I'm living proof
creesee @ 21 sierpnia 2009, 13:23 Cytuj
Szukam po googlach i darmowych źródłach, ale nie znalazłem strony z grafikami, które ktoś zrobił (nie zripował) i pozwala użyć ich w swojej grze. Chodzi mi o jakieś ładne sprite'y najlepiej do platformówki, ale mogą być JAKIEKOLWIEK.
Fanotherpg @ 21 sierpnia 2009, 14:16 Cytuj
Postaram się napisać do najbliższego Ślimka art na ten temat z linkami do kilku stron.
I'm living proof
Tymon @ 21 sierpnia 2009, 15:37 Cytuj
Przyznajmy szczerze: nie ma lub jest mało ludzi którzy robią grafiki uniwersalne tylko po to by każdy mógł ich użyć. Są ludzie, którzy za free wykonują konkretne grafiki do konkretnych projektów i nawet sam do nich jakiś czas należałem... póki nie zorientowałem się, że zainteresowanie taką formą pomocy jest mizerne.
creesee @ 21 sierpnia 2009, 17:24 Cytuj
Mizerne, że nikt nie chce brać, czy dlatego, że Tobie się nie chce? Bo jeśli masz wolne i Ci się nudzi to mogę Ci dać zajęcie.;)
Tymon @ 21 sierpnia 2009, 17:34 Cytuj
Nikt nie chciał brać.
Zależy jakie zajęcie, mam kilka rzeczy na mojej liście "todo", ale może jeszcze coś się upchnie.:)
Amakuro @ 31 sierpnia 2009, 20:19 Cytuj
Jeśli chcesz ja mogę zrobić kilka spritów itp. rzeczy napisz na PW:)
Poprzednia 1 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Baza materiałów - prośby i życzenia!
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: