Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Granda, skandal, wstyd, oszustwo.
Poprzednia 123 Następna
PoW @ 1 września 2009, 21:49 Cytuj
Granda, skandal, wstyd, oszustwo!
Czyli dlaczego Fanotherpg to dupa wołowa, a nie dobry koordynator.

Wiecie co mnie wkurza? Jak kawa z automatu smakuje jak szczyny. Ale nie o tym chciałem mówić. Wiecie co mnie jeszcze wkurza? Jak ktoś mówi, że "co to nie on", a naprawdę to prostych spraw dopilnować nie umie i składa głupie fałszywe obietnice. Mowa o słodkim kędziorku Fanotherpg, bąbelku naszym kochanym :***.
Żyje se taki Fano jak ten poncki w masełku i sie kurna cieszy jaki to on nie jest zajebiaszczy bo robi dla sceny. Szkoda, że kurna nikt tego nie widzi, ano dlaczego zapytacie? Bo się angażuje w jakieś beznadziejne inicjatywy i robi to czego nie powinen znaczy buduje sobie korek scenę na której będzie mógł być facetem co go w dupkę pocałują gdy się zwali w majciochy swoje w kropki. Ta jest, takie są fakty. Człowiek robi jakies klikamery (wtf?), jakieś click convention (na relacji z którego widać ewidentnie że jest bieda, a gościom chce się płakać), objeżdża resztę, że gier nie robi, i że nie ma z czego newsów pisać, (ale zamiast siedzieć cicho jak nie ma o czym pisać to pieprzy bez sensu). Nie jest tak? Nie jest? No, to teraz do rzeczy, przejdźmy do stanu zapalnego tego wywłoku:
NIE MA ŚLIMACZKA.
W sensie, ma być na dniach, ale go nie ma teraz. A miał być (plany najsampierwsze) na początku sierpnia.
No i co, ja sobie kulturnie zapytuję fana na przełomie ichnich wakacji co jest, że nie ma. To on, że termin pod koniec. No ok, co tam, tekstów nie ma i chu.
Zapytuję go ja teraz dwa tygodnie temu - to on, że teksty zbiera, no i ok.
Zapytuję go ja w końcu kiedy termin no to kruca ten wyznaczył deadline, a jak minął wyznaczył kolejny. Nosz kurna. Jak się ludzie nie potrafią w sobie sprężyć to pies lał na nich ciepłym moczem i tak nikt nie czyta tego zinu, a mister zajebisty twierdzi, że ma 14 stron relacji z CC także nie można powiedzieć, że materiału nie ma.
Skandalem jest to, że ludziom trza było dwa razy deadline wyznaczać bo ich naczelny super zajebisty nie potrafi im powiedzieć, że niech piszą albo niech spieprzają, żeby nie zacytować mistrza ciętej riposty. Zgodzę się na to, że pierwszy mógł być dla picu, dla motywacji. Wszystko fajnie. Tylko czemu naczelny w takim razie opowiada mi, że kolejny numer wyjdzie tego-a-tego jak nie wyjdzie i on o tym wie. Albo już miał wyjść, ale mu ludzie teksty podosyłali. Niech się nimi podetrą pod deadlinie i wrzucą na FG a nie Fano będzie teraz dodawał spóźnialskich.
Dwa, że facet użera się z tymi tekstami jakby co najmniej Biblię na nowo przekładał. Screeny nie dosłane - porobić je to ok. 30-45 minut (wszystkie do numeru). Wrzucenie tekstu w szablon trochę dłużej, ale kurde, jeden dzień poświęcić będąc, podkreślam ten fakt, naczelnym to chyba poświęcić można.
Ale pieprzyć ślimaczka bo on właściwie służy tu za przykład jak fano robi nas wszystkich w wała pewnie w każdej sprawie. Otóż, oto prosty schemat, co fano robi:
1. Opieprza innych (deadline) i ich obraża (wymówka, że nie może dodać ślimka, bo zdunek już dziś dodał newsa, a dwóch dziennie być nie może jest równoznaczna z uważaniem mnie za kretyna [może słusznie, ale muszę się obrazić]).
2. Okłamuje innych (ślimaczek miał wyjść w sierpniu, i było to mówione mi jeszcze przedwczoraj).
3. Okłamuje innych raz jeszcze i na nich zgania (cały czas niby ślą mu teksty, nie ma dorobionych screenów, a on bidulek czasu nie ma. Wczoraj mówił, że ma jakieś życie prywatne, dziś jest chory, jutro pewnie zaleje mu łazienkę i będzie musiał sprzątać).
4. Nic nie robi (ktoś kto pieprzy tyle, że to jego pasja, pisze w newsach, że to my "zawalamy robotę" a nie miał nawet czasu od Click Convention opracować swojego tekstu do Ślimaka [co dziś potwierdził]).

Słowem gotów jestem podejrzewać, że to się przekłada na inne sfery "życia scenowego" pana Fanotherpg. Słowem, Fano, przestań pieprzyć i rób coś, najlepiej i właściwie najcudowniej by było, gdyby to były gry tylko i wyłącznie. I Ślimaczek.

...No chyba go zjechałem wystarczająco za obsuwę w premierze nowego numeru "Ś". A teraz idę powkurzać się na innych...
Rurku... A to dobrze, że mnie słuchasz, kto odpowiada za to jak tu wygląda w tym studiu?...

Mówię po polsku, bo myślę po polsku.
Zdunek @ 1 września 2009, 22:13 Cytuj
Troszkę*1 masło maślane, aczkolwiek prawdy w tym jest troszkę*2...

1,2*-twoje odczucia.
愛しています

██████████ WTF?!

Slawo @ 1 września 2009, 22:22 Cytuj
kto wreszcie k$5a ruszy dupsko i posprząta tu z tego stołu
Przełożonych się nie lękaj,
mało pracuj, dużo stękaj.
Nie przejmuj się swą pracą,
bo i tak Ci gówno płacą.
Jeśli jesteś w niskiej grupie,
wolno Ci mieć wszystko w dupie.
Zdunek @ 1 września 2009, 22:38 Cytuj
Co masz na myśli Slawo?
愛しています

██████████ WTF?!

Slawo @ 1 września 2009, 22:40 Cytuj
durczoka
bo i tak Ci gówno płacą.
Zdunek @ 1 września 2009, 22:44 Cytuj
Ale całkiem poważnie... co mamy sprzątać i co jest ewentualnie dla ciebie "stołem"?
愛しています

██████████ WTF?!

Bedziu @ 1 września 2009, 22:49 Cytuj
Nalać Piwa Piwerowi! Mi fanatyk mówił, że ślimaczek będzie dziś wieczorem i co? I "dupa wołowa" i jeszcze mnie ochrzanił, że to prze zemnie i Maxa bo mieliśmy jeden dzień zwłoki.:| Naprawdę, to jedną stronę w HTML robi się max. 10 min. Jak coś robić, to solidnie! MY CHCEMY ŚLIMACZKA!!!
Slawo @ 2 września 2009, 00:19 Cytuj
Zdunek, zobacz ostatnie zdanie z wpisu PoWa (Rurku ...) i moje było tylko do tego zdania -taki dodatek
bo i tak Ci gówno płacą.
Zdunek @ 2 września 2009, 01:18 Cytuj
Wiecie. To troszkę dziwna sprawa...
Z jednej strony rozgoryczenie z drugej zaś jakaś praca.
Nie można tak stawiać sprawy...
Nie można obwiniać małpy za jedzenie bananów... każdy ma swoją nature i trzeba ją uszanować, ew. jeżeli ktoś jej nie lubi... IGNOROWAĆ;)

Przy pominają mi się słow mistrza DanWam "Wypie$% po kotleta, bom zgłodniał"

Ave
愛しています

██████████ WTF?!

Fadex @ 2 września 2009, 14:06 Cytuj
Co wy się przejmujecie, życia za fajerłolem nie macie? Jak sobie ktoś zawala terminy to niech sobie zawala, każdy to ocenia na swój sposób.

Poprzednia 123 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Granda, skandal, wstyd, oszustwo.
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: