| Poprzednia 12 Następna | |||
| Fanotherpg @ 15 września 2009, 15:02 | Cytuj | ||
|
Jak według was powinna wyglądać? Co świadczyłoby o jej ciekawości, co według was da jej miodność?
I'm living proof
| |||
| Cremmy @ 15 września 2009, 15:59 | Cytuj | ||
| Hm. Cos na ksztalt widerecenzji Zdunka? Krotkie przedstawienie nowo wydanych gier i programow? Nie bylaby to pelna recenzja, a chyba lepiej sklanialoby do sciagniecia gry niz kilka statycznych obrazkow i kilka/nascie/set opinii ;d | |||
| Fanotherpg @ 15 września 2009, 16:15 | Cytuj | ||
|
Bardziej myśleliśmy o czymś w stylu Klikcastu.
I'm living proof
| |||
| pikor @ 15 września 2009, 18:00 | Cytuj | ||
| miało byś coś na kształt klikastu... ze względu na swoją wymowę (a także wielość pracy nad grami) nie biorę udziału w tym przedsięwzięciu.. ale życzę jak najlepiej dla klikamery... dobrze mieć na własnym podwórku takie coś ;-) | |||
| dng @ 15 września 2009, 18:13 | Cytuj | ||
|
Ej, ale o co chodzi w Klikaście, może tak. Ja się sprawami zagranicznymi nie interesuję. Na obecną chwilę to mi tam niepotrzebne. Jak już trzeba twojego kochanego niezależnego oka, to chcę Zdunka i milion niezależnych przekleństw na recenzenta. | |||
| Zdunek @ 15 września 2009, 18:17 | Cytuj | ||
Ale sweetaśnie, aż mi się łezka zakręciła![]() Ja w "klikamere" się wpisałem, mam jako taką wizje... zobaczymy co z tego wypełźnie... Pozdro 愛しています
██████████ WTF?! | |||
| Fanotherpg @ 15 września 2009, 18:29 | Cytuj | ||
|
Klikcast jest to program wideo gdzie są zapowiedzi, recenzje, wywiady wszystko wideo.
I'm living proof
| |||
| Zdunek @ 15 września 2009, 18:59 | Cytuj | ||
|
Skoro wiesz jak wygląda KK, to pokiego grzyba się pytasz innych o obraz tego planu...
愛しています
██████████ WTF?! | |||
| Fanotherpg @ 15 września 2009, 21:05 | Cytuj | ||
|
Mówię jaki był zamiar ale projekt nie wyszedł, więc pytam się ludzi co oni chcą w końcu to dla nich. A i tak od nowego zarządu FG zależy jak będzie przebiegać to i owo.
I'm living proof
| |||
| CubiX @ 15 września 2009, 21:24 | Cytuj | ||
Moje niespełnione marzenie z dzieciństwa - prowadzić program o grach komputerowych/informatyce - coś w rodzaju UPD@TE z WP.tv. Osobiście pomysł mi się podoba... tylko pozostaje pytanie - czy ktokolwiek będzie to oglądał? Moim zdaniem aby nie odrzucić oglądającego odcinek nie powinien być dłuższy, niż 2,5-3 minuty i bez owijania w bawełnę. Do tego jakieś studio, jakiś prowadzący itepe itede i tewuen i hejdżbijo
| |||
| Poprzednia 12 Następna | |||