| Poprzednia 12 Następna | |||
| Fanotherpg @ 16 września 2009, 10:06 | Cytuj | ||
|
Mógłbyś podlinkować do tego?
I'm living proof
| |||
| Tropik @ 16 września 2009, 14:11 | Cytuj | ||
|
A będzie w HD? :<
E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl | |||
| Zdunek @ 16 września 2009, 14:18 | Cytuj | ||
|
Całkiem możliwe
愛しています
██████████ WTF?! | |||
| Fanotherpg @ 16 września 2009, 14:22 | Cytuj | ||
|
HD jako jakość, czy HD jako rozdziałka? Według mnie obie nieco bezcelowe bo i tak gry w takiej jakości nie są robione. To nie 3D z najnowszymi shaderami, że do właściwej rejestracji wszystkiego HD jest potrzebne. Zdunek, wywaliłem oba pierwszy za spam, drugi za niecenzuralną treść. Nie odchodźmy od tematu. I'm living proof
| |||
| CubiX @ 16 września 2009, 17:03 | Cytuj | ||
Fano: http://wp.tv/i,UPDTE,catid,39060,klip.html
![]() | |||
| mikpol0 @ 16 września 2009, 17:26 | Cytuj | ||
Ten, i sobie zróbcie studio takie xtra wypas pimp z białymi ścianami z zielonymi figurami geometrycznymi, PROSZĘ.
![]() | |||
| drc @ 16 września 2009, 21:15 | Cytuj | ||
jeśli miałoby to by być coś jak UPDATE to się nie uda, tam tematy do programów daje publika a na PSK jak wszyscy wiemy nie ma mowy o czymś takim
![]() | |||
| Mefisto @ 16 września 2009, 21:32 | Cytuj | ||
| Lepiej się zajmijcie naprawą FG a nie tworzycie kolejny niepotrzebny projekt, w którym nie będzie nawet czego pokazać. No chyba że zagraniczne gierki bo u nas to zbyt rzadko coś porządnego wychodzi. | |||
| PoW @ 16 września 2009, 22:39 | Cytuj | ||
Nie chcę Klikamery. To jak stawianie 20-piętrowego apartamentowca w środku wsi. Można - tylko po co, skoro nikt go nie zasiedli. Za duży projekt dla zbyt małej społeczności.
Mówię po polsku, bo myślę po polsku. | |||
| Tropik @ 17 września 2009, 19:43 | Cytuj | ||
|
fanotherpg napisał(a): HD jako jakość, czy HD jako rozdziałka?Ani jedno, ani drugie... Ironia
E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl | |||
| Poprzednia 12 Następna | |||