| Poprzednia 12 Następna | |||
| Haello @ 7 października 2009, 21:09 | Cytuj | ||
Bardzo popularne są userbary, na których widać, w co użytkownik danego forum, gra i/lub jak idzie mu w grze. Mam na myśli userbary takie jak... ten (sorry Zdunek że bez zapytania )![]() lub ten. Czy ktoś posiadający odpowiednią wiedze, mógłby zrobić takiego userbara, gdzie widoczne byłyby dotychczas utworzone gry i postęp z powstającymi, który aktualizował się co 2-7 dni? | |||
| mikpol0 @ 8 października 2009, 14:52 | Cytuj | ||
|
Po pierwsze: dostęp do bazy FG jest wymagany! Po drugie: przynajmniej do API FG, ale takiego nie ma. Po trzecie: wiem jak zrobić : ) . Operacje na obrazach, fajna rzecz. ![]() | |||
| Cremmy @ 8 października 2009, 17:38 | Cytuj | ||
| Aaaa tam, da sie bez dostepu do bazy/api. Tylko nie byloby to zbyt wydajne. Mysle o pobieraniu odpowiedniej podstrony i wyciaganiu w jakis sposob (jakis parser xml czy cos w tym stylu?) odpowiednich danych. | |||
| mikpol0 @ 8 października 2009, 21:57 | Cytuj | ||
No racja, ale - wydajność .
![]() | |||
| mikpol0 @ 8 października 2009, 22:00 | Cytuj | ||
Przy okazji - mogę zrobić GENERATOR userbara z projektem : ) . Ale jeśli zmieni się wartość to trzeba by go samemu aktualizować... Chociaż, to też mogę rozwiązać. Teraz nie mam czasu, ale w najbliższej przyszłości coś w tym stylu zrobię .
![]() | |||
| Zdunek @ 9 października 2009, 00:46 | Cytuj | ||
|
Byl taki pomysl... Tylko po co? 愛しています
██████████ WTF?! | |||
| mikpol0 @ 9 października 2009, 19:29 | Cytuj | ||
Będzie szpan, bajera, cukier na włosach.
![]() | |||
| Haello @ 9 października 2009, 20:19 | Cytuj | ||
| Właśnie to miałem dopisać! :3 | |||
| szymat @ 17 października 2009, 21:32 | Cytuj | ||
Hmmm nie jest taki głupi pomysł, wyświetlać prestiż, odświeżanie obrazka co około 24h, ja mogę się podjąć Już umiem na tyle![]() Aptejt: Ale kto grafikę zrobi itp? Dajcie szablon (psd) a ja wam to zrobie ![]() Aptejt 2: Nie potrzeba mi dostępu do bazy FB, najlepiej jednak tylko wystarczyło by linkowanie
Ostatnio edytowane 17 października 2009, 21:37 przez szymat
| |||
| szymat @ 31 grudnia 2009, 15:58 | Cytuj | ||
| http://fabrykagier.com/artykul/user-bar-fabrykagiercom-20 | |||
| Poprzednia 12 Następna | |||