| Poprzednia 12 Następna | |||
| UrbanNinja @ 1 czerwca 2010, 21:39 | Cytuj | ||
A tak wogule to co tam będziem robić ? (siedzieć , tworzyć czy zwiedzać???)
EDIT: Jak tworzyć to raczej nie pojadę bo gdzie mam tworzyć na łyżce czy kalkulatorze
![]() http://odlotek.pl/zaproszenie/107767 proszę zarejestrujcie się ![]() Ostatnio edytowane 1 czerwca 2010, 21:44 przez UrbanNinja
| |||
| Shivek @ 2 czerwca 2010, 07:58 | Cytuj | ||
Zawsze możesz wziąć zwykły notatnik (wymagany system pióro lud długopis), bądź poprosić o zgranie przykładów na płytkę.
| |||
| JeTi @ 2 czerwca 2010, 12:06 | Cytuj | ||
| Jak nigdy nie byłem na takim zjeździe a poza tym za daleko. Ja też jestem z Lublina i jestem za młody mam nie całe 13 lat. Interesuje się tworzeniem gier i z chęcią bym pojechał na takie cuś. | |||
| drc @ 2 czerwca 2010, 15:51 | Cytuj | ||
to się spiknijcie w tym Lublinie w jakiejś kawiarence pewnie będzie jakiś przekaz na żywo.
![]() | |||
| UrbanNinja @ 2 czerwca 2010, 15:54 | Cytuj | ||
Ja pojechać mogę i chyba pojadę na 75% będę.
A co do tego JeTi to gdzieś się spotkamy
![]() http://odlotek.pl/zaproszenie/107767 proszę zarejestrujcie się ![]() Ostatnio edytowane 2 czerwca 2010, 16:18 przez UrbanNinja
| |||
| Fanotherpg @ 6 czerwca 2010, 12:34 | Cytuj | ||
|
z Lublina Max będzie jechać o ile dobrze pamiętam.
Przypominam tylko, że rejestracja jest konieczna.
I'm living proof
| |||
| Stankol @ 12 czerwca 2010, 23:28 | Cytuj | ||
Oj tam młodzi jesteście. Ja na pierwszy zlot przyjechałem mając 14 lat, z Łodzi do Krakowa. :*
Prawie cała polska scena pikselartowa wpada na ZTG, bójcie się.
~ Ars gratia artis ~
| |||
| dng @ 13 czerwca 2010, 13:15 | Cytuj | ||
|
Nie będzie mnie :<
Ja napisał(a): Ja się raczej nie zjawię. Raz, że termin mi nie pasi, to w zasadzie wydałem już 1500 zeta na wycieczki w tym roku. Poza tym inicjatywa "globalnego zjazdu" bardzo mi się nie podobuje :< Ja wolę imprezę w zaciszu, najlepiej z tymi osobami co przedtem + może kilka nowych z PSK. A nie jakieś tam pixelki ;<< Nie ma M.10, nie ma imprezy. Podziękował. | |||
| Poprzednia 12 Następna | |||