| Poprzednia 1 Następna | |||
| Xtremens123 @ 9 czerwca 2010, 23:20 | Cytuj | ||
|
Witam
Szukam i szukam se na Forum ClickTeam i znalazłem silnik 3D.
[b]Link:3D Engine
I drugi Link:3D Engine
[/b]
I nie jest żadnym 3d wtyczką robione tylko zmiana wartości Pozycji i Skali trzeba znać 3D Matematykę .
UWAGA !!! Trzeba mieć HWA.
Sacis Team.
Großbritannien Frankreich Deutschland Niederlande Debila Welt regiert von Hitler Hey. Ostatnio edytowane 10 czerwca 2010, 13:59 przez Xtremens123
| |||
| Wackyjackie @ 10 czerwca 2010, 07:00 | Cytuj | ||
To zrób GTA IV -_-. I to nie jest 3D tylko pseudo 3D. A to spora różnica.
![]() Hexagon. | |||
| Pisarz @ 10 czerwca 2010, 07:39 | Cytuj | ||
|
Właśnie - pseudo 3D, Człowieku.
To jest znane, ale nie zauważyłeś, że rzadko ktoś to wykorzystuje? Tak - bo się na niewiele nada.
---
I Twoja łamana angielszczyzna mnie dobija.
Iwa incartia ixtempora.
Ostatnio edytowane 10 czerwca 2010, 07:41 przez Pisarz
| |||
| Xtremens123 @ 10 czerwca 2010, 13:06 | Cytuj | ||
|
To co ale wygląda 3D.
Mi się podoba a te z kierownicą to są słynę wyścigówki tylko grafika inna i Autor nie długo dopracuje Kolizje w Tych Modelach.
Skąd wiesz że nie przyda jeżeli rozumiesz kod i masz pomysły na projekt i ulepszenia to jest dobre użyciu.
U ClickTeam Forum mówili fajnie że to jest a jeden koleś próbował na Jave działo ale fest się zacinało tak koleś mówił
Ale jak ci nie potrzebne to czekaj na lepsze sposoby .
Bo ja może coś tego zrobię ale muszę dokładnie Kod zobaczyć.
I jeszcze coś te silniki powstał kilkanaście lub kilka tygodni temu i nie są stare.
Sacis Team.
Großbritannien Frankreich Deutschland Niederlande Debila Welt regiert von Hitler Hey. Ostatnio edytowane 10 czerwca 2010, 14:35 przez Xtremens123
| |||
| Piter @ 10 czerwca 2010, 14:05 | Cytuj | ||
|
Cytat: I co Piter taki cwany że nie da się a się da wszytko tylko trzeba znać matmę i funkcje MMF2.![]() | |||
| Xtremens123 @ 10 czerwca 2010, 14:34 | Cytuj | ||
|
Sorry Piter źle poczytałem posta z Tematu TGF 1 Opanowany...
Sacis Team.
Großbritannien Frankreich Deutschland Niederlande Debila Welt regiert von Hitler Hey. | |||
| Pisarz @ 11 czerwca 2010, 17:12 | Cytuj | ||
|
Widzisz człowieku, czytać nie umiesz.
Chodziło mi o to, że nikt tego nie wykorzystuje w grach, bo to jest... bezużyteczne. Może i wygląda jak 3D, ale to nie ma nic wspólnego z 3D... A stare jest, bo już w czasach TGF1 było to znane.
Iwa incartia ixtempora.
| |||
| Fadex @ 11 czerwca 2010, 20:15 | Cytuj | ||
Ale ten silnik nawet nie jest... dobry. Ledwie przeciętny. Można uzyskać dużo lepsze efekty, ale trzeba się znać
![]() ![]() | |||
| Poprzednia 1 Następna | |||