| Poprzednia 1 Następna | |||
| netray @ 11 czerwca 2010, 21:57 | Cytuj | ||
Witam,
taki pomysł mi wpadł do głowy - Krew dla mnie kultowa polska gra klikowa
Pomysł: batalia, bitwa czy jak to nazywacie na remake tej gry - taki, który by się zgadzał 1:1 jeżeli chodzi o fabułę.
Co Wy na to?
| |||
| Fadex @ 11 czerwca 2010, 22:09 | Cytuj | ||
To całkiem ciekawy pomysł, ale problem z klasykami jest taki, że jest ich niewiele i zwykle ciężko je powielić z bardzo różnych powodów. O ile dobrze pamiętam silnik krwii miał ponad 1200 zdarzeń w niektórych poziomach (tak, po optymalizacji byłoby ze 200, ale to wymaga też dużo pracy).
No i... ciężko jest teraz o odpowiednich twórców. Albo brak umiejętności, albo zapału, albo czasu (to najrzadziej ).
No i się rozpisaliśmy o klasykach a pewnie większość na FG Krwi w ogóle nie kojarzy ^^
(łał, ta strona jeszcze działa... szok ) http://wolfsoft.zajc.info/index.php?page=krew
![]() ![]() ![]() | |||
| mikpol0 @ 11 czerwca 2010, 22:11 | Cytuj | ||
Daj jakieś namiary na informacje o grze ; - ) .
Ciekawe, ciekawe, pomyślę nad tym . O ile userzy będą chcieli.
![]() | |||
| Wackyjackie @ 11 czerwca 2010, 22:28 | Cytuj | ||
Ogólnie sam pomysł z remakiem jakiegoś klikowego klasyka jest dobry . I niekoniecznie chodzi mi tu o 'KREW'. Trzeba by sporządzić listę takich gier i wrzucić jakąś ankietkę.
@UP
Fadex podał stronę 'KRWI'. Na 'klikibazie' też jest mirror.
Sygnaturki mi się nie wyświetlajom ;_; .
Ostatnio edytowane 11 czerwca 2010, 22:29 przez Wackyjackie
| |||
| mikpol0 @ 11 czerwca 2010, 22:36 | Cytuj | ||
Nie zauważyłem postów Fadexa ;-) . Sorry za ignorancję, Fad.
Spoko. Można dodać wybór np. trzech klikowych klasyków i niech userzy robią jeden z nich!
Ah to jest taaaa gra :-D !
![]() Ostatnio edytowane 11 czerwca 2010, 22:37 przez mikpol0
| |||
| crazy @ 12 czerwca 2010, 23:10 | Cytuj | ||
Ta... Krew, Avit, Max, Rozbitek, Zniszczyciel, i tak można by wymieniać tych klasyków sporo, przy czym jedne mogą być dla jednych klasykiem dla innych nie
Taka overclocked wersja któregoś z nich? Czemu nie! Na pewno wzięłabym udział w takim przedsięwzięciu
![]() | |||
| Poprzednia 1 Następna | |||