| Poprzednia 123 Następna | |||
| Fadex @ 14 maja 2010, 20:56 | Cytuj | ||
W takim razie może wytłumacz, o co chodziło, bo nie "rozumię"
![]() ![]() | |||
| Zax37 @ 15 maja 2010, 00:08 | Cytuj | ||
Czasami nie wiem już, czy się śmiać, czy płakać.
Czekamy na Bedzia i Jego powlekaną taśmę.
![]() | |||
| Fanotherpg @ 6 czerwca 2010, 12:35 | Cytuj | ||
|
Construct jest 'darmowy' bo to była jedyna szansa uniknięcia procesu, nie ma to jak chowanie się za Open Source po tym jak się kradnie i koncept i rozwiązania technologiczne i próbuje przekupić pracowników. Jakby co kiedyś Cons był płatny.
I'm living proof
| |||
| Radzimex @ 6 czerwca 2010, 15:42 | Cytuj | ||
| Gdyby Cons był lepszy od produktów clickteam'u, to dawno bym już usunął Ememefy czy inne i przeszadł na niego. Cóż, nigdy, ale to nigdy nie pobrałem Cons'a, i ani go nie wyprubowałem. Tak samo jak, GM. Zresztą, PRECZ Z COSNTRUCTEM!!!! MMF RZĄDZI! | |||
| Fadex @ 6 czerwca 2010, 17:31 | Cytuj | ||
|
Radzimex napisał(a): Gdyby Cons był lepszy od produktów clickteam'u, to dawno bym już usunął Ememefy czy inne i przeszadł na niego. Cóż, nigdy, ale to nigdy nie pobrałem Cons'a, i ani go nie wyprubowałem. Tak samo jak, GM.![]() ![]() | |||
| Zax37 @ 6 czerwca 2010, 17:33 | Cytuj | ||
[quote=Radzimex]Gdyby Cons był lepszy od produktów clickteam'u, to dawno bym już usunął Ememefy czy inne i przeszadł na niego. Cóż, nigdy, ale to nigdy nie pobrałem Cons'a, i ani go nie wyprubowałem. Tak samo jak, GM.
Zresztą, PRECZ Z COSNTRUCTEM!!!! MMF RZĄDZI! [/quote]
Mówisz tak mimo iż go nigdy nie pobrałeś ani nie "wyprubowałeś"?
Ale może jak Construct mocno się rozwinie, to clickteam ruszy dupę i pokaże, że jeszcze coś robi ; P
EDIT:
[quote=Fadex]
To jak możesz ocenić, czy kliki są lepsze, czy nie, jeżeli poznałeś tylko jedną stronę?
Ja tak nie potrafię ;o[/quote]
Haha byłeś szybszy ; p
![]() Ostatnio edytowane 6 czerwca 2010, 17:34 przez Zax37
| |||
| spear @ 6 czerwca 2010, 22:30 | Cytuj | ||
|
Radzimex zgubił się we własnej ideologii, to częste.
Panu już dziękujemy.
Ou jea
| |||
| tecbug @ 24 czerwca 2010, 16:43 | Cytuj | ||
|
Fanotherpg napisał(a): Construct [...] ma niezbyt przyjemną historię powstawania.
Ostatnio edytowane 24 czerwca 2010, 16:44 przez tecbug
| |||
| Shivek @ 24 czerwca 2010, 19:53 | Cytuj | ||
| google.com - zapraszamy. | |||
| szymat @ 24 czerwca 2010, 21:57 | Cytuj | ||
| Nie rozumie was... człowiek np. wejdzie w google, wpisze "historia constructa" wejdzie mu na to forum, a wy mu odpiszecie "google się kłania", "wujek google", "google nie gryzie" i jak tu człowieka nie zmotywować?? | |||
| Poprzednia 123 Następna | |||