Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Construct
Poprzednia 123 Następna
Fadex @ 14 maja 2010, 20:56 Cytuj
W takim razie może wytłumacz, o co chodziło, bo nie "rozumię";)

Zax37 @ 15 maja 2010, 00:08 Cytuj
Czasami nie wiem już, czy się śmiać, czy płakać. Czekamy na Bedzia i Jego powlekaną taśmę.
Fanotherpg @ 6 czerwca 2010, 12:35 Cytuj
Construct jest 'darmowy' bo to była jedyna szansa uniknięcia procesu, nie ma to jak chowanie się za Open Source po tym jak się kradnie i koncept i rozwiązania technologiczne i próbuje przekupić pracowników. Jakby co kiedyś Cons był płatny.
I'm living proof
Radzimex @ 6 czerwca 2010, 15:42 Cytuj
Gdyby Cons był lepszy od produktów clickteam'u, to dawno bym już usunął Ememefy czy inne i przeszadł na niego. Cóż, nigdy, ale to nigdy nie pobrałem Cons'a, i ani go nie wyprubowałem. Tak samo jak, GM. Zresztą, PRECZ Z COSNTRUCTEM!!!! MMF RZĄDZI!
Fadex @ 6 czerwca 2010, 17:31 Cytuj
Radzimex napisał(a):
Gdyby Cons był lepszy od produktów clickteam'u, to dawno bym już usunął Ememefy czy inne i przeszadł na niego. Cóż, nigdy, ale to nigdy nie pobrałem Cons'a, i ani go nie wyprubowałem. Tak samo jak, GM.
To jak możesz ocenić, czy kliki są lepsze, czy nie, jeżeli poznałeś tylko jedną stronę? Ja tak nie potrafię ;o

Zax37 @ 6 czerwca 2010, 17:33 Cytuj
[quote=Radzimex]Gdyby Cons był lepszy od produktów clickteam'u, to dawno bym już usunął Ememefy czy inne i przeszadł na niego. Cóż, nigdy, ale to nigdy nie pobrałem Cons'a, i ani go nie wyprubowałem. Tak samo jak, GM. Zresztą, PRECZ Z COSNTRUCTEM!!!! MMF RZĄDZI! [/quote] Mówisz tak mimo iż go nigdy nie pobrałeś ani nie "wyprubowałeś"? Ale może jak Construct mocno się rozwinie, to clickteam ruszy dupę i pokaże, że jeszcze coś robi ; P EDIT: [quote=Fadex] To jak możesz ocenić, czy kliki są lepsze, czy nie, jeżeli poznałeś tylko jedną stronę? Ja tak nie potrafię ;o[/quote] Haha byłeś szybszy ; p
Ostatnio edytowane 6 czerwca 2010, 17:34 przez Zax37
spear @ 6 czerwca 2010, 22:30 Cytuj
Radzimex zgubił się we własnej ideologii, to częste. Panu już dziękujemy.
Ou jea
tecbug @ 24 czerwca 2010, 16:43 Cytuj
Fanotherpg napisał(a):
Construct [...] ma niezbyt przyjemną historię powstawania.
Mozesz rozwinac temat? Bo mnie zaintrygowales:)
Ostatnio edytowane 24 czerwca 2010, 16:44 przez tecbug
Shivek @ 24 czerwca 2010, 19:53 Cytuj
google.com - zapraszamy.
szymat @ 24 czerwca 2010, 21:57 Cytuj
Nie rozumie was... człowiek np. wejdzie w google, wpisze "historia constructa" wejdzie mu na to forum, a wy mu odpiszecie "google się kłania", "wujek google", "google nie gryzie" i jak tu człowieka nie zmotywować??
Poprzednia 123 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Construct
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: