| Poprzednia 12 Następna | |||
| Johnykalesony @ 14 sierpnia 2011, 21:27 | Cytuj | ||
Z tego co widzę na fabryce gier administratorzy czy ktośtam może dawać wyróżnienie dla gry w postaci "aplikacji miesiąca" z ciekawości zaznaczam sobie tą opcję w opcjach przeglądania i szukam... patrzę... nie ma żadnej! Jeśli nie używacie w ogóle tego odznaczenia dla gry to po co ono w ogóle się tu znajduje
![]() | |||
| Wackyjackie @ 14 sierpnia 2011, 21:57 | Cytuj | ||
|
Bo FG to takie tajemnicze miejsce. "Aplikacje miesiąca" nie mają sensu dopóty nie zostanie poprawiony błąd z możliwością wielokrotnego oddawania głosów na aplikację i brak możliwości dodawania sond (chociaż można by zliczać głosy ręcznie w odrębnym temacie). A wątpię by ktoś z władz wyższych podjął się inicjatywy rozdawania GOTMów przez własnoręczny wybór. O ile w ogóle mają możliwośc rozdawania takich medalików. Poza tym scena cierpi na istotny deficyt jakichkolwiek aplikacji ;- ). BTW Wspomniałem kiedyś o tych nagrodach D: . ![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 14 sierpnia 2011, 21:59 przez Wackyjackie
| |||
| Jood @ 15 sierpnia 2011, 10:56 | Cytuj | ||
|
Dokładnie tak!... a o co w ogóle chodzi!? ;--P Nie kryjcie się brakiem aplikacji na FG! Bo nie ma takowego. Co tydzień pojawiają się nowe. Gdyby powstawały one codziennie to jakiego poziomu by były... | |||
| BulletHead @ 15 sierpnia 2011, 11:59 | Cytuj | ||
|
Jood, ty chyba nic nie skumałeś. Jak klikniesz w zakładkę Gry to po prawej masz wyszukiwarkę a w niej są opcje: - Piorunujące wrażenie - Warte polecenia - Aplikacja miesiąca Właśnie w opcji Aplikacja miesiąca nie ma żadnych aplikacji czyli jakby tylko ta opcja jest a jej nie ma. | |||
| mikpol0 @ 15 sierpnia 2011, 12:55 | Cytuj | ||
|
Jest, ale jest nieużywana. Tyle. A znajduje się, bo nie ma Maćka i nikt tego nie usunie, co do przydzielania to miało być przydzielane - tak mi się wydaje - ale coś cicho w tym temacie ;--) Róbcie gry zamiast zastanawiać się nad oznaczeniem gry miesiąca :---). ![]() | |||
| Tymon @ 26 sierpnia 2011, 11:22 | Cytuj | ||
| Chłopaki po prostu są leniwi, a fabryka wydaje mi się kuleje jeśli chodzi o aktywność. | |||
| Zdunek @ 26 sierpnia 2011, 23:38 | Cytuj | ||
|
Tylko jedna osoba może przyznawać tytuł AM. 愛しています
██████████ WTF?! Ostatnio edytowane 27 sierpnia 2011, 14:53 przez Zdunek
| |||
| playbest @ 27 sierpnia 2011, 09:18 | Cytuj | ||
| hmmm...ciekawe która...;) | |||
| AreXadiusz @ 27 sierpnia 2011, 11:16 | Cytuj | ||
playbest, Maciek Lamberski. On na tej stronie może wszystko
Ostatnio edytowane 27 sierpnia 2011, 11:17 przez AreXadiusz
| |||
| playbest @ 27 sierpnia 2011, 11:22 | Cytuj | ||