Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Compo 48h (13-15.01)
Poprzednia 1 Następna
pi1er @ 6 stycznia 2012, 15:10 Cytuj
Startujemy 13.01.2012 (piątek).
Temat zostanie wylosowany o godzinie 20:00, po czy można śmiało przystąpić do pracy. (lista tematów zostanie zamknięta w niedzielę)
Działamy do 15.01.2012 (niedziela) do godziny 20:00.

W sumie zatem uczestnicy mają 48 godzin na stworzenie gry.

Dozwolone jest wszystko co legalne. Od frameworków, przez silniki, aż po GameMakery i Clicki. Dopuszczalne jest użycie grafiki z internetu.
Zwycięzca zostanie wybrany w tradycyjnym głosowaniu. Każdy uczestnik wybiera trzy najlepsze prace, którym przyznaje odpowiednie po 3, 2 i 1 punkt. Organizator punkty sumuje i udostępnią wyniki.

Mamy także bardzo symboliczną nagrodę:P

Więcej informacji: http://indiehub.pl/showthread.php?tid=22

---

Uprzedzając wszelkie offtopy: Nie jesteśmy serwisem, który zamierza konkurować z warsztatem/gmclan/fabrykąGier. Celujemy głównie w community dla twórców niezależnych. W fun przy tworzeniu gier. Nie zamierzamy skupiać się na takich rzeczach jak programowanie, jednak małe działy zostały dla nich również utworzone zapobiegawczo. Chcemy skupiać ludzi których pasją jest tworzenie gier bez ingerencji w jaki sposób tego dokonują.
Andrzejek98 @ 6 stycznia 2012, 17:16 Cytuj
A jaka to nagroda?

Spróbuje coś wykombinować oczywiście o 20:00.
Smakuje mi masło.
Ostatnio edytowane 6 stycznia 2012, 17:17 przez Andrzejek98
pi1er @ 6 stycznia 2012, 18:06 Cytuj
Tak jak napisałem bardzo symboliczna - złoty/żółty nick użytkownika na IndieHUB + tytuł Zwycięzcy Miesiąca. Planuje organizować takie compa raz w miesiącu na różnych zasadach i zbierać archiwum zwycięzców:)

Może uda się znaleźć sponsora, który na roczne podsumowanie przeznaczyłby co nieco dla tych co wygrali po kilka razy.
Andrzejek98 @ 6 stycznia 2012, 19:04 Cytuj
To ja nie startuje. Sorry, ale wolę pisać na jednym forum/portalu, bo później będzie że tu piszę że tak, a tam że nie.

Z góry gratuluję zwycięscy.
Smakuje mi masło.
pi1er @ 13 stycznia 2012, 19:56 Cytuj
Wylosowano temat:

3. Zarządzanie [czymś]
(Przykłady: zarządzanie hotelem, bohaterem, nieruchomościami, mini-tycoon, etc).
Poprzednia 1 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Compo 48h (13-15.01)
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: