| Poprzednia 1 Następna | |||
| DarthVader192 @ 10 grudnia 2011, 17:39 | Cytuj | ||
|
Witam, od jakiegoś czasu posiadam konto steam. Chciałbym dowiedzieć się czy kiedy wyłączę steam, ale nie tak, żeby był w pasku aktywnych programów tylko całkiem to gra się ściąga? Np. zapuszczam grę, wyłączam steama i kompa. Czy gra się ściąga czy po prostu to się tylko wznawia gdy włączę?
"Nasze życie to kliki..."
"Our life it clicks..." http://mcraftland.y0.pl/ | |||
| Konfitur @ 10 grudnia 2011, 18:44 | Cytuj | ||
|
Wyłączasz Steam'a i kompa, gra ma się ściągać ? O_O Z wyłączonym kompem ciężko cokolwiek ściągnąć. Jeśli Steam zostaje w tray'u to pewnie się ściąga, jeśli nie to prawie na pewno się nie ściąga - po wyłączeniu Steam'a sprawdź czy zostaje w procesach, to się upewnisz. ser
| |||
| Fadex @ 10 grudnia 2011, 21:19 | Cytuj | ||
|
Ej, a jak wypnę drukarkę z gniazdka to nastąpi sprzężenie zwrotne i będę mógł ją używać jak skanera? Ej, a czy 20 - 5 - 10 = 25? Bo słyszałem, że dwa minusy dają plus. Ej, bo jak ustawię kamerę przed telewizorem i włączę "rec" to nagram program w TV. Czy to samo stanie się przy wyłączonym telewizorze? Ej, bo mam dwie pary butów, jedne są za duże i drugie za małe. Czy jak będę chodzić w jednym z pierwszej pary i drugim z drugiej pary to mi będzie wygodnie? Ej, spakowałem win-rara. Jak go odpakować? Ej, mój rower jest dość ciężki, czy jak wyjmę szprychy z kół to będzie lżejszy i będę szybciej jechał? Ej, kupiłem lustrzankę, ale przeczytałem w internecie że to zwykły aparat. Jaki aparat jest dobry do robienia zdjęć w lustrze? Ej, kupiłem czajnik bezprzewodowy, ale okazało się że ma przewód i wtyczkę. Nie chcą uwzględnić reklamacji, co robić? Ej, przeczytałem wszystkie te pytania. Czy moje IQ jest równe temperaturze pokojowej? ![]() ![]() | |||
| Adikso @ 10 grudnia 2011, 21:40 | Cytuj | ||
Jak ma się z wyłączonym kompem ściągać..przecież to niemożliwe.
![]() | |||
| RaVB @ 10 grudnia 2011, 22:21 | Cytuj | ||
|
Będzie kontynuować pobieranie tylko jeśli włączysz Steama...
,,Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści."
| |||
| Johnykalesony @ 10 grudnia 2011, 23:41 | Cytuj | ||
|
RaVB napisał(a): Będzie kontynuować pobieranie tylko jeśli włączysz Steama...![]() | |||
| Zdunek @ 11 grudnia 2011, 03:09 | Cytuj | ||
|
Źle napisał?
愛しています
██████████ WTF?! | |||
| DarthVader192 @ 11 grudnia 2011, 07:36 | Cytuj | ||
|
Dobra starczy, dzięki.
"Nasze życie to kliki..."
"Our life it clicks..." http://mcraftland.y0.pl/ | |||
| Poprzednia 1 Następna | |||