| Poprzednia 12 Następna | |||
| tecbug @ 23 grudnia 2010, 22:33 | Cytuj | ||
| Jak w temacie. Ostatni nr to Numer 16 Lipiec - Sierpień 2009. Czy bedzie to kontynuowane? | |||
| Zdunek @ 23 grudnia 2010, 22:43 | Cytuj | ||
|
Obecnie slimaczek "lezy i kwiczy", a dzieje sie tak za sprawa...
-braku dobrych gier
-braku wolnego czasu
-braku tekstow
-braku motywacji i mobilizacji
-brakiem brakow
...tak wiec na jego powrot mozna liczyc tylko po spelnienu wypisanych wymogow.
愛しています
██████████ WTF?! | |||
| Tropik @ 24 grudnia 2010, 13:27 | Cytuj | ||
|
Zdunek napisał(a): -braku dobrych gier -braku wolnego czasu -braku tekstow -braku motywacji i mobilizacji -brakiem brakowE! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl | |||
| seba-gs @ 30 kwietnia 2011, 07:58 | Cytuj | ||
|
Skoro ślimaczek upadł może warto rozpocząć coś nowego. Tak aby w dalszym ciągu promować Polską Scenę Klikową... A co do ilości projektów: to od 2009roku jest ich naprawdę sporo...
Konto nieaktualne
| |||
| Tropik @ 7 maja 2011, 13:38 | Cytuj | ||
|
Można też zebrać i zmobilizować grupkę redaktorów, którzy zajęliby się nowym numerem Ślimaka. Po co tworzyć coś nowego, skoro mamy już dobrą, powszechnie przyjętą markę. : )
E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl | |||
| Jood @ 7 maja 2011, 16:30 | Cytuj | ||
| W sumie to masz rację, tylko czy utworzenie nowej redakcji nie zmusiło by do stworzenia nowego loga, bądź do uważnej rozmowy z autorami ślimaczka ;P | |||
| mikpol0 @ 7 maja 2011, 19:14 | Cytuj | ||
trzeba kontynnuować, po prostu w środku się zmieni... porozmawiać trzeba z fanem. ja w sumie mógłbym pisać, bo ostatnio obudziłem się, że FG istnieje i mam werwę .
![]() | |||
| Wackyjackie @ 7 maja 2011, 19:27 | Cytuj | ||
Już wspominałem o tym parokrotnie, ale się powtórzę - też bym co-nieco mógł napisać . Jeśli uda się jakoś sensownie zorganizować, oczywiście.
![]() Hexagon. | |||
| mikpol0 @ 7 maja 2011, 20:05 | Cytuj | ||
ej ale warto spojrzeć na górę tematu. musi być o czym pisać, muszą być gry.
![]() | |||
| Wirtualnosc @ 7 maja 2011, 20:52 | Cytuj | ||
To się tworzy gry, nie?![]() (przynajmniej w moim wypadku) Od tak sobie raczej się nie pojawią
| |||
| Poprzednia 12 Następna | |||