| Poprzednia 1 Następna | |||
| NorbertGiemza @ 14 października 2011, 18:34 | Cytuj | ||
|
Chciałbym zapytać co sądzicie o grafice jaką można uzyskać w klikach wiem że to głupie pytanie bo grafika zależy od programisty a nie od klików ale pytam o grafikę jaką można uzyskać czy według was jest słaba średnia czy dobra
| |||
| playbest @ 14 października 2011, 19:14 | Cytuj | ||
| Grafika nie zależy od programisty, grafika zależy od artysty. Według mnie edytory click teamu dają spore możliwości, wolę nawet odpalić mmfa żeby coś narysować niż gimpa czy innego corella. | |||
| Tropik @ 14 października 2011, 19:14 | Cytuj | ||
|
NorbertGiemza napisał(a): bo grafika zależy od programistyDość głupie pytanie. Wbudowany, klikowy edytor graficzny pozwala nam bawić się *jedynie w pixelart. Oczywiście nikt nie zabroni Ci importu nasyconych efektami spritów z innych, profesjonalnych edytorów. * no właśnie - "jedynie", czy "aż"? Moim zdaniem techniką pixelartu można wykonać niejeden kawał dobrej oprawy graficznej. : ) E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl | |||
| Neoqueto @ 14 października 2011, 19:54 | Cytuj | ||
| Wbudowany edytor pozwala otwierać obrazki wykonane w zewnętrznych edytorach. Ja tak robię każdą grafikę. | |||
| Jood @ 16 października 2011, 19:44 | Cytuj | ||
| Moje są w 100% tworzone w edytorze MMF2. Oraz całego PB. Na stronie masz tego przykłady, więc masz tam również odpowiedź na twój problem. | |||
| Mirikono @ 13 listopada 2011, 20:24 | Cytuj | ||
ja tworze w edytorach klików
![]() PS. Mam super sygnatury z My Little Pony, ktoś chce ze swoim kucem? | |||
| Poprzednia 1 Następna | |||