Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Grafika w klikach
Poprzednia 1 Następna
NorbertGiemza @ 14 października 2011, 18:34 Cytuj
Chciałbym zapytać co sądzicie o grafice jaką można uzyskać w klikach
wiem że to głupie pytanie bo grafika zależy od programisty a nie od klików ale pytam o grafikę jaką można uzyskać czy według was jest słaba średnia czy dobra;)
playbest @ 14 października 2011, 19:14 Cytuj
Grafika nie zależy od programisty, grafika zależy od artysty. Według mnie edytory click teamu dają spore możliwości, wolę nawet odpalić mmfa żeby coś narysować niż gimpa czy innego corella.
Tropik @ 14 października 2011, 19:14 Cytuj
NorbertGiemza napisał(a):
bo grafika zależy od programisty
Chyba o czymś nie wiem. Zawsze wydawało mi się że programista to taki pan zajmujący się kodem, a od grafiki zawsze był pan grafik... : >

Dość głupie pytanie. Wbudowany, klikowy edytor graficzny pozwala nam bawić się *jedynie w pixelart. Oczywiście nikt nie zabroni Ci importu nasyconych efektami spritów z innych, profesjonalnych edytorów.

* no właśnie - "jedynie", czy "aż"? Moim zdaniem techniką pixelartu można wykonać niejeden kawał dobrej oprawy graficznej. : )
E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl
Neoqueto @ 14 października 2011, 19:54 Cytuj
Wbudowany edytor pozwala otwierać obrazki wykonane w zewnętrznych edytorach. Ja tak robię każdą grafikę.
Jood @ 16 października 2011, 19:44 Cytuj
Moje są w 100% tworzone w edytorze MMF2. Oraz całego PB. Na stronie masz tego przykłady, więc masz tam również odpowiedź na twój problem.
Mirikono @ 13 listopada 2011, 20:24 Cytuj
ja tworze w edytorach klików

PS. Mam super sygnatury z My Little Pony, ktoś chce ze swoim kucem?
Poprzednia 1 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Grafika w klikach
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: