Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Jak ma wyglądać Klikamera?
Poprzednia 12 Następna
Fanotherpg @ 15 września 2009, 15:02 Cytuj
Jak według was powinna wyglądać? Co świadczyłoby o jej ciekawości, co według was da jej miodność?
I'm living proof
Cremmy @ 15 września 2009, 15:59 Cytuj
Hm. Cos na ksztalt widerecenzji Zdunka? Krotkie przedstawienie nowo wydanych gier i programow? Nie bylaby to pelna recenzja, a chyba lepiej sklanialoby do sciagniecia gry niz kilka statycznych obrazkow i kilka/nascie/set opinii ;d
Fanotherpg @ 15 września 2009, 16:15 Cytuj
Bardziej myśleliśmy o czymś w stylu Klikcastu.
I'm living proof
pikor @ 15 września 2009, 18:00 Cytuj
miało byś coś na kształt klikastu... ze względu na swoją wymowę (a także wielość pracy nad grami) nie biorę udziału w tym przedsięwzięciu.. ale życzę jak najlepiej dla klikamery... dobrze mieć na własnym podwórku takie coś ;-)
da Masta o' da Click

climou
dng @ 15 września 2009, 18:13 Cytuj
Ej, ale o co chodzi w Klikaście, może tak. Ja się sprawami zagranicznymi nie interesuję.

Na obecną chwilę to mi tam niepotrzebne. Jak już trzeba twojego kochanego niezależnego oka, to chcę Zdunka i milion niezależnych przekleństw na recenzenta.
Zdunek @ 15 września 2009, 18:17 Cytuj
Ale sweetaśnie, aż mi się łezka zakręciła:(

Ja w "klikamere" się wpisałem, mam jako taką wizje... zobaczymy co z tego wypełźnie...

Pozdro

愛しています

Projekt FG power - coming soon...
Fanotherpg @ 15 września 2009, 18:29 Cytuj
Klikcast jest to program wideo gdzie są zapowiedzi, recenzje, wywiady wszystko wideo.
I'm living proof
Zdunek @ 15 września 2009, 18:59 Cytuj
Skoro wiesz jak wygląda KK, to pokiego grzyba się pytasz innych o obraz tego planu...

愛しています

Projekt FG power - coming soon...
Fanotherpg @ 15 września 2009, 21:05 Cytuj
Mówię jaki był zamiar ale projekt nie wyszedł, więc pytam się ludzi co oni chcą w końcu to dla nich. A i tak od nowego zarządu FG zależy jak będzie przebiegać to i owo.
I'm living proof
CubiX @ 15 września 2009, 21:24 Cytuj
Moje niespełnione marzenie z dzieciństwa - prowadzić program o grach komputerowych/informatyce - coś w rodzaju UPD@TE z WP.tv. Osobiście pomysł mi się podoba... tylko pozostaje pytanie - czy ktokolwiek będzie to oglądał? Moim zdaniem aby nie odrzucić oglądającego odcinek nie powinien być dłuższy, niż 2,5-3 minuty i bez owijania w bawełnę. Do tego jakieś studio, jakiś prowadzący itepe itede i tewuen i hejdżbijo:)
Poprzednia 12 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Jak ma wyglądać Klikamera?
^ Do góry
© 2009 - 2010 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: