Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Jak zaczęła się wasza przygoda z clickami?
Poprzednia 12 Następna
fil47 @ 22 stycznia 2012, 18:15 Cytuj
ja to nie pamiętam jak, ale wiem, że w poznałewm kliki gdy miałem 8 czy 9 lat ^^
informatyka rulllllllllllz \m/
Mily @ 22 stycznia 2012, 20:11 Cytuj
Ja przez dzięki zozolowi ^^
LOL
Mefisto @ 25 stycznia 2012, 21:49 Cytuj
KŚ Niezbędnik z TGF 1.4 PL i tworzenie platformówek bez edytora zdarzeń.:D
Jood @ 26 stycznia 2012, 19:11 Cytuj
Buhahaha a ja jakoś w 2009. Wtedy też zdarzało się wiele trollować na CP, gdzie do dziś mam za to banna. Potem na NB siedziałem dosyć sporo w dalszym ciągu w TGF'ie. Pamiętam, że się jeszcze z wersji przerzucałem. Potem doszedłem na Fabrykę. Po czasie dołączyłem do PlayBest Game Studio no i przeskoczyłem po raz ostatni na inny edytor. MMF2. Przy nim siedzę do dziś dnia, tak samo jak przy milordach z PB.

Pikor: w 1995 to ja się urodziłem :P
Ostatnio edytowane 26 stycznia 2012, 19:12 przez Jood
marik23455 @ 26 stycznia 2012, 20:29 Cytuj
Ja po prostu google>jak zrobić grę.
Shian @ 9 lutego 2012, 17:02 Cytuj
Na początku był chaos... Potem w mojej głowie zrodził się pomysł na "swietną grę RPG ;p " Potem leniwie zacząłem szukać różnych programów do robienia gier. Pierwszym był Game Maker(Ale nie dam głowy, wiem że ten program był bez możliwosci tworzenia ramek). Potem zrezygnowałem póki pewnego dnia nie spostrzegłem na płytach niezbędnika które cały czas dostarczał mi brat, perełki - The Game Facory 2!! I wtedy się zaczęło. Do dzis mam demo projektu mojej pierwszej gry - Galadea Platform ;p
Jakos w tym czasie a może nawet wczesniej ktos mi polecił Fabrykę Gier, bodajże lamberski (napisałem do niego pisząc jak bardzo podjarałem się jego grą i czy będzie kolejna częsć ;p).
I tak jakos opusciłem kliki chyba na 2 - 3 lata. Niedawno wróciłem do programowania. Tym razem na MMF2 dev który dostałem od kolegi:D (epic!!)
シアン
Poprzednia 12 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Jak zaczęła się wasza przygoda z clickami?
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: