| Poprzednia 123 Następna | |||
| Jood @ 5 stycznia 2012, 06:52 | Cytuj | ||
|
Nie bój się nikt tego tematu nie zamknie za zmianę napoju, który lubisz... ;-P Ten temat i tak nie powinien mieć tu prawa bytu... | |||
| Shivek @ 5 stycznia 2012, 22:07 | Cytuj | ||
|
Cytat: Shivek, siedzisz tu od 2009 i tylko 90 komentarzy?! Poza tym wspominałem już o wodach rzecznych... ;-] | |||
| Jood @ 6 stycznia 2012, 09:35 | Cytuj | ||
| Rok bana? To masz za sobą zapewne ciekawą historię. A przy projektach to potrzeba wytrzymałości. ;--P | |||
| Andrzejek98 @ 6 stycznia 2012, 10:00 | Cytuj | ||
Trza było poprosić o zmienne ip i założyć nowe konto Ale to nie temat na takie niepoważne rzeczy, piszemy tutaj tylko jaką cole lubimy
Smakuje mi masło.
| |||
| Shivek @ 6 stycznia 2012, 10:19 | Cytuj | ||
|
Koka kola - zwykła. Bez dodatków w postaci halucynogennej koki. A bana dostałem za wulgaryzmy w stronę kolesia, który pisze nielogicznie i z błędami interpunkcyjnymi, gdzie mój kompilator zdań dostawał fiksum dyrdum. | |||
| Konfitur @ 6 stycznia 2012, 11:19 | Cytuj | ||
|
Czyli nie zwykła, bo składnikiem "zwykłej" Coli/Pepsi jest własne wyciąg z liści koki (jest on w składniku X czy jakoś tak, niedawno wyciekł jego skład), który swoją drogą nie jest ani trochę halucynogenny, ta sama roślinna z której robi się narkotyk, ale... Wygląda to zupełnie inaczej. Zupę z pokrzyw się je, nie ? Jest chyba nawet dosyć zdrowa. Poza tym skoro skład jest znany, a różne organizacje zdrowia nic z tym nie zrobiły, to chyba jednak niczego złego to nie powoduje.
ser
| |||
| Shivek @ 6 stycznia 2012, 17:28 | Cytuj | ||
|
Robią z odmiany koki, która nie ma kokainy zjom. @dałn literówka plz? Ostatnio edytowane 7 stycznia 2012, 08:38 przez Shivek
| |||
| Andrzejek98 @ 7 stycznia 2012, 00:16 | Cytuj | ||
|
Shivek napisał(a): Rboią z odmiany koki, która nie ma kokainy zjom.
Smakuje mi masło.
| |||
| Jood @ 7 stycznia 2012, 00:43 | Cytuj | ||
| "Rboią" raczej przypadkowo ;--P | |||
| Poprzednia 123 Następna | |||