Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Jaki scenariusz gry?
Poprzednia 1 Następna
karateka998 @ 19 października 2010, 17:43 Cytuj
mam zamiar zrobić grę w stylu komiksu (grafika, teksty w chmurkach (:) czy macie jakiś pomysł co ona ma przedstawiać, proszę o propozycje:)
Neoqueto @ 19 października 2010, 18:17 Cytuj
Ja bym chciał jakieś chrupiące kosmiczne przygody oblane złocistym humorem. Bardzo łatwo jest narysować komiks w stylu np. Star Treka, sceny kosmiczne nie wymagają wysiłku, a wnętrza statków są proste i futurystyczne, poza tym rysowanie samych statków czy uniformów postaci jest czystą przyjemnością. Temat science-fiction w klimatach kosmicznych jest również niemal niewyczerpany i jest ograniczony wyłączni kreatywnością autora.
karateka998 @ 19 października 2010, 20:43 Cytuj
ja myślałem o czymś w stylu GTA 2D, ale dziękuje ci za propozycję:)
Neoqueto @ 19 października 2010, 23:00 Cytuj
O nie, za dużo pomysłów z GTA, nie polecałbym tego tematu początkującym a w szczególności sobie samemu bo z 10 razy próbowałem zrobić samo wsiadanie do auta a przecież GTA ma o wiele wiele więcej takich momentów, gdzie trzeba na przykład coś zastąpić, coś przerobić.
karateka998 @ 20 października 2010, 07:47 Cytuj
aha, ale chodzi mi o miasto a ty będziesz pracował dla mafii:)
Neoqueto @ 20 października 2010, 14:10 Cytuj
Tak. Każdy tak robi. Odradzam. Odradzam. Odradzam. To nieoryginalne i nie wyjdzie. Na razie najlepiej ZAPOWIADAJĄCYM SIĘ (bo nikt jeszcze tego nie dokonał) GTA jest Stick at Nothing.
DarthVader192 @ 9 marca 2011, 18:42 Cytuj
Neoqueto, popraw link, ten jest jeszcze na fabrykagier.com:)
"Nasze życie to kliki..."
"Our life it clicks..."
http://mcraftland.y0.pl/
Neoqueto @ 9 marca 2011, 19:38 Cytuj
10 dni października, listopad, grudzień, styczeń, luty, 8,5 dni marca.
Poprzednia 1 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Jaki scenariusz gry?
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: