| Poprzednia 12 Następna | |||
| Bartixer @ 30 kwietnia 2011, 19:53 | Cytuj | ||
|
A możesz podać IP serwera? , bo bym se pograł przez neta : P.
[IMG]http://images.chomikuj.pl/banners/chomik234x60.gif[/IMG]
Zarejestruj się, bardzo mi to pomoże ![]() PayPal: tosiabartosia@interia.pl | |||
| fil47 @ 30 kwietnia 2011, 21:48 | Cytuj | ||
|
Eeee, nie. ;D Ale musisz mieć Hamachi. ![]() Oto mój ponowny wynik testu łącza:
informatyka rulllllllllllz \m/
Ostatnio edytowane 30 kwietnia 2011, 22:13 przez fil47
| |||
| Radzimex @ 1 maja 2011, 11:48 | Cytuj | ||
|
Minecraft przez przeglądarkę jest dość dziwny. Wszystko rozwalasz "na hita". Co do tych serwerów, to są lagi dlatego, że nie masz oryginalnego.. Kolega miał pirata, grał na serwach też były lamy, teraz ma oryginalnego i wszystko śmiga. PS: Wiecie, że Minecraft już pełna dużo lepsza wersja ma wyjść 11.11.11r o godzinie 11:11? | |||
| fil47 @ 1 maja 2011, 12:43 | Cytuj | ||
Tak, ja o tym wiem. Fajnie sobie wybrali. Oryginał bym kupił, ale nie mam jak.
| |||
| Wirtualnosc @ 1 maja 2011, 21:48 | Cytuj | ||
| Chodzi Ci o lagi czy ściny? Lagów na multi nie miewam na niektórych serwerach, natomiast na multiplayerze zawsze mam mniejsze FPSy niż na singleplayerze. | |||
| fil47 @ 1 maja 2011, 21:56 | Cytuj | ||
|
Chodzi o lagi. Wiesz, że gra śmiga, chodzę sobie normalnie, ale jak coś zniszczę, albo chce coś w crafting boxu zrobić lub schować coś do skrzynki, albo też napisze wiadomość to dzieje się to po długim czasie.
| |||
| Radzimex @ 8 maja 2011, 18:02 | Cytuj | ||
| Jak dla mnie gra na servie jest o wiele gorsza. Czemu? Bo chodzę z siekierą i wszystkim rozwalam domy ;3 Żartuję. Ja wolę singleplayera. | |||
| fil47 @ 8 maja 2011, 18:45 | Cytuj | ||
|
Radzi napisał(a): Bo chodzę z siekierą i wszystkim rozwalam domy ;3Ja gram na multi, ponieważ jest mi wtedy raźniej.
| |||
| Radzimex @ 8 maja 2011, 19:17 | Cytuj | ||
|
Tylko siarkę trzeba zdobyć. A creeper znienacka atakuje ;P A i pamiętam jak kiedyś ktoś sobie z mojej chaty zrobił magazyn na tnt. Było go chyba tam z 50... Może to Ty? Ostatnio edytowane 8 maja 2011, 19:19 przez Radzimex
| |||
| Piter @ 8 maja 2011, 20:03 | Cytuj | ||
Ja osobiście gram tylko na serwerach z pluginami. Bez iConomy i uQuest gra szybko się nudzi, a cuboid to plugin obowiązkowy!
![]() | |||
| Poprzednia 12 Następna | |||