| Poprzednia 1234 Następna | |||
| fil47 @ 2 maja 2011, 00:02 | Cytuj | ||
Jak w temacie jaka była wasza najlepsza gra klikowa w którą kiedykolwiek graliście?
informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| Pisarz @ 2 maja 2011, 00:18 | Cytuj | ||
|
Zenek Zombie z polskich, a z zagranicznych Luor oraz Knytt Stories. Jedyne, które zapadły mi w pamięć.
Iwa incartia ixtempora.
| |||
| VegetaZen @ 2 maja 2011, 00:44 | Cytuj | ||
|
Hmmm... najlepsze było Real Tournament 2(? cyferki nie jestem pewien ale była świetna gierka na 2 osoby-strzelanka z góry z dużym arsenałem) a poza tym: * Morderca 3 by Broo * Krew (nie grałem wcześniej w to, grę poznałem przedwczoraj i jest miodna) * Bomberman prawdopodobnie Buziola, chociaż może się mylę (taki co się bomby spadające łapało do miski). ---------- co prawda wolę gry RPG i strategiczne, jednak takich klikowych z prawdziwego zdarzenia nie grałem (w Warriorsach brakuje mi elementów strategiczny) Swoją drogą ma ktoś Real Tournamenta lub chociaż pamięta ? | |||
| Neoqueto @ 2 maja 2011, 11:16 | Cytuj | ||
|
Wszystkie gry Buziola, a w szczególności Mario Forever. Z zagranicznych to ja prawie nie grałem, ale była taka mała gierka, chodziliśmy facetem w czerwonym ubraniu, omijaliśmy różne pułapki, potem gość mutował i musiał pokonywać różne stwory. Gra ogółem dość dziwna i nawet troche straszna. O, wiem! "Wrath of the Sea King". Poza tym to wspomniany Luor, chociaż, czy ja wiem... Podobały mi się także gry z PSK, Magnetizer Wackyego i Free Jumper Fadexa. No i oczywiście wspaniały klasyk, czyli "Lol się śmieje". Aaa, Zenek też był super, oczywiście, i to jest jedna z najlepszych gier na Scenie pod każdym względem. Ostatnio edytowane 2 maja 2011, 11:39 przez Neoqueto
| |||
| MadMan @ 2 maja 2011, 11:20 | Cytuj | ||
|
Zenek Zombie była pierwszą grą kilkową w którą grałem i bardzo mi się wtedy spodobała, a później jeszcze Luor oraz Sky Invader tego samego autora. Gry i projekty członków FG które zapadły mi w pamięci to: Free Jumper, Magnetizer, Eskorta, The Expanse, FabrykaX, SaN, Echo Theory.
| |||
| DarthVader192 @ 2 maja 2011, 15:07 | Cytuj | ||
Zdecydowanie Zenek Zombie, to była pierwsza gra klikowa w którą zagrałem kiedy jeszcze bywałem na tej stronie w 2009 jako gość .
"Nasze życie to kliki..."
"Our life it clicks..." http://mcraftland.y0.pl/ | |||
| Fadex @ 2 maja 2011, 17:49 | Cytuj | ||
|
Najlepsze to na pewno demo The Orphanage i Duel Toys 2, tym produkcjom poświęciłem najwięcej czasu. Ale bardzo dobrze pamiętam też gry studia Konamig (m. in. Lost Valley, Wandering Fighter - dwa kapitalne erpegi), jak również upadłego (o ironio) Fallen Angel Industries (Commando i inne pomniejsze tytuły). Pozytywnie zapamiętałem też Bob The Schizo, The New SatanSam, czy genialne i humorystyczne Jonny RPG. Dobrze wspominam Dark War, jako profesjonalną produkcję stworzoną w TGF 1.06, serię Worm Wars, Merry Gear Solid i The Spirit Engine, do którego zawsze brakowało mi cierpliwości. To ze świata. A w Polsce? Zaczynając od dawniejszych - KREW od Wolf Software, Avit od tecbuga, gry autorstwa BROO (Zniszczyciel, Otoczony, Bohater), a z tych nowszych - Frikik, Zenek Zombie, nie można też ominąć Ivona. Seria Mini mimo specyficznego klimatu też potrafiła przyciągnąć. Gry Buziola także są bardzo dobre, ale jakoś nie potrafiłem się odnaleźć w tych kolorowych światach Muszela czy Mario. Edit: No i masz, na śmierć zapomniałem o cudownych Zgliszczach. Zgliszcza, o tak! ![]() ![]() Ostatnio edytowane 2 maja 2011, 17:54 przez Fadex
| |||
| Neoqueto @ 2 maja 2011, 21:02 | Cytuj | ||
|
FANID? Oooo, no tak, pamiętam tę fioletową kuleczkę zwaną Furry. O zgrozo, teraz niemal nie da się znaleźć tego na internecie. Chociaż to co wyskakuje w Google też fajne... | |||
| Fadex @ 2 maja 2011, 21:06 | Cytuj | ||
|
Neoqueto napisał(a): Chociaż to co wyskakuje w Google też fajne...![]() Tak się złożyło, że mam Furry na dysku, kurzyło się tam od dobrych paru lat. Jak macie inne requesty to też mogę poszukać, na dysku mam pełno staroci. http://www.speedyshare.com/files/28259940/Furry.zip ![]() ![]() | |||
| fil47 @ 2 maja 2011, 21:21 | Cytuj | ||
|
Ja mam Furry na płycie z Komputer Świata. ;D
informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| Poprzednia 1234 Następna | |||