| Poprzednia 12 Następna | |||
| xxl55 @ 6 stycznia 2012, 21:57 | Cytuj | ||
|
Jakie według was są najlepsze gry rpg i fps? Według mnie rpg: TES V: Skyrim,(och ten klimat) Seria Gothic,( te epickie starcia z orkami i fabuła...) Mount & Blade(łącznie z OiM) fps: Call of Duty 4: Modern Warfare,(epicka fabuła i te chwile z multi) Battlefield Bad Company 2,(MULTI!!!) Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 1 i 2.(Kampania, multi, taktyka) PILNE: Potrzebuję grafika. Odpowiedzi proszę pisać na PW.
| |||
| Andrzejek98 @ 7 stycznia 2012, 00:11 | Cytuj | ||
|
Ale z ciebie Fanboy: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Najlepsza strzelanka + wyborny multiplayer. Call of Duty: Modern Warfare 2 - Najlepsza strzelanka + wyborny multiplayer. Call of Duty 4: Modern Warfare - Najlepsza strzelanka, wyborny multiplayer + jedna z najlepszych kampanii w grach FPS. Call of Duty 2 - Dobry singiel. Call Of Duty - Dobry singiel. Call Of Duty: World at War - Singiel przepiękny, a multi jeszcze lepsze. Call of Duty: Black Ops - Singiel słaby, ale multi wyborne. Minecraft 1.0 - Ta wersja zawiera elementy RPG TES 5: Skyrim - Nie grałem, za to oglądałem gameplay'e/let's play'e Smakuje mi masło.
Ostatnio edytowane 7 stycznia 2012, 00:11 przez Andrzejek98
| |||
| Fadex @ 7 stycznia 2012, 13:14 | Cytuj | ||
|
Najlepszy FPS to oczywiście F.E.A.R. , nie mam tu żadnych wątpliwości. Chociaż tak, serie CoD i BF też są godne uwagi. A z "nie-fabularnych" Quake III Arena. Najlepsze gry RPG: Z PeCetów: -Fallout 2, -Icewind Dale 2 (ooch, całe dnie siedziałem tylko po to, żeby stworzyć dobrą drużynę), -wszelkie Baldury i Planescape Torment (tak bardzo żałuję, że nigdy nie miałem czasu porządnie przysiąść i w nie zagrać) Z konsolówek: -Final Fantasy VII: Crisis Core (PSP) -Golden Sun obie części (GBA) - naprawdę świetna historia i wymagająca gierka. -Fire Emblem + Fire Emblem: The Sacred Stones (GBA) - bardzo dobry system walki, genialnie wyważona gra, -Pokemon Red / Gold (GB/GBC) - you saw that coming, right? ![]() ![]() | |||
| Andrzejek98 @ 7 stycznia 2012, 13:41 | Cytuj | ||
|
@Fadex, nie miałeś okazji zagrać w Fallout 1 czy nie przypadł ci do gustu?
Smakuje mi masło.
| |||
| Fadex @ 7 stycznia 2012, 13:46 | Cytuj | ||
Raczej nie miałem okazji, koncepcja jest taka sama jak w drugiej części tylko sama gra jest nieco krótsza. Zawsze irytuje mnie w tej serii to, że brakuje mi punktów statystyk i nie da się wykonać wszystkiego jedną postacią. Postanowiłem więc nie zaczynać jedynki, bo i tak musiałbym to robić kilka razy,
![]() ![]() | |||
| Wackyjackie @ 7 stycznia 2012, 14:27 | Cytuj | ||
Jedynka > dwójka . Dwójki nie dałem rady przejść, nie wciągnęła mnie od początku tak jak część pierwsza. Nie mogę się zebrać by zacząć ponownie.FPSy? Deus Ex 1,3 STALKER: SoC RPG? Deus Ex 1,3 STALKER: SoC ![]() Poza tym: RPG: Gothic 1, Wiedźmin, Fallout, Planescape: Torment, Jade Empire, The Nomad Soul. FPS: Saints Row 2, GTA:VC (wiem, sandbox, TPP), Unreal Tournament '99, Left 4 Dead, Half-Life cała seria, Max Payne 1, Team Fortress 2. Miło wspominam jeszcze Jericho, za swój klimat. ![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 7 stycznia 2012, 14:27 przez Wackyjackie
| |||
| Shivek @ 7 stycznia 2012, 16:17 | Cytuj | ||
| cs1.6 4ever! | |||
| Andrzejek98 @ 7 stycznia 2012, 16:48 | Cytuj | ||
|
Shivek napisał(a): cs1.6 4ever!Smakuje mi masło.
| |||
| fil47 @ 7 stycznia 2012, 16:51 | Cytuj | ||
FPS: IGI Project, fajna giera.![]() informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| playbest @ 7 stycznia 2012, 17:31 | Cytuj | ||
| Andrzejek, sam nie gram w cs'a ale serwery nadal są pełne, a wymiatacze nadal karają n00bów. | |||
| Poprzednia 12 Następna | |||