| Poprzednia 1 Następna | |||
| PoW @ 29 czerwca 2009, 22:07 | Cytuj | ||
|
A co mi tam, raz na jakiś czas mogę się palnąć młotkiem po głowie i powypisywać garstkę bzdur na tym forum. Nie znajdziecie tutaj nic ciekawego tylko moje wymysły na tematy scenowe, czyli w sumie na jedno wychodzi. Ale o ssso chozzzi? Polski klikowiec nie ma luzu. A przynajmniej taki się jawi. Tak patrząc na scenę wychodzi na to, że jesteśmy cholernie poważni. Tak jakby żart, poczucie humoru wykluczało przekaz właściwej treści. Nie mówię, że nie staramy się być zabawni, ale, no powiedzcie szczerze, że samo stwierdzenie "starać się być zabawnym" świadczy o strasznym kwasie. Kwas, kwasior, kiszone ogórki. Zapytuję się więc was: ![]() Żeby nie było - żarty są. Ale zwykle to żarty na siłę, albo takie, których poziom każe mrówkom padać na kolana. Wiecie, "5 zł" chociażby, gdzie wyrafinowana psychodelika hiszpańskiej inkwizycji czy chociażby testy na sikiratkę? Nie to, żeby zmniejszać klarowność przekazu czy przekawa.. przekwafil.. przelifakwa... zmieniać tematykę for, no ale... No ale o sso chozzzzzzi? Motyla noga, tu jest nudno. Za poważnie. Poważne projekty zamiast fajowskich gierek z jajem. Poważne dyskusje nad wyższością świąt Wielkiej Nocy nad świętami Bożego Narodzenia. Nowych traktuje się poważnie, regulaminy sa poważne, serwisy śniadaniowe i inne też są poważne. Poważnie, luzik ludzie. Bądźcie wyluzowani jak Krzysztof Ibisz. Wiecie, w podejściu do tego wszystkiego, do nowych i do reszty. Bo się kurna stypa robi. Ej, a w dodatku więcej humoru to bardziej chyba takie user friendly, hd ready, web 2.0 czy co tam teraz na topie jest. Znaczy no, chyba nie za bardzo opisałem problem, ale może niektórzy wyłapią o co mi chodziło, wyłapią. A na koniec, by było pseudointeligencko cytat biblijny: "Moim oddechem brzydzi się moja żona" - Job. 19:17
Mówię po polsku, bo myślę po polsku. | |||
| dng @ 29 czerwca 2009, 22:57 | Cytuj | ||
|
Ekhem! 5 złoty aka 5zł, 5 złotych, czytane z przegłosem na y', bez "ch" - wyrażenie stanu irytacji w najmniej konfliktowy sposób; próba odgryzienia się drugiej osobie "wpi*****ającej się między wódkę a zakąskę; nieco obcesowe odmówienie zaproponowanej czynności. Wszystko jasne? :< Ale w sumie masz rację, teraz, na szczęście, jak nie mam po co pisać, to nie piszę. Nie chce mi się, o. Z drugiej strony mogą to być kolejne przejawy PoWerowskiej stagnacji, nie? ^^ I jawi się chłopakowi świat w barwach emo. I ten, Krzysztof Ibisz mnie nie śmieszy. :< Ten to ma wymuszone żarty dopiero! Ostatnio edytowane 29 czerwca 2009, 23:05 przez Fanotherpg
| |||
| Fadex @ 30 czerwca 2009, 13:10 | Cytuj | ||
Ja tam zawsze lubiłem ten nienormalny humor PoWa. Sam ostatnio pracuję nad parodiami (niedokończone The Nerd RPG i reszta, która nigdy nie wyszła ;p ) ale jakoś zawsze brakuje mi pomysłów, albo czasu. No i wychodzi jak zwykle - dópa.
![]() ![]() ![]() | |||
| mikpol0 @ 3 lipca 2009, 20:43 | Cytuj | ||
|
PoW napisał(a): Bądźcie wyluzowani jak Krzysztof Ibisz.Fed Ex napisał(a): ale jakoś zawsze brakuje mi pomysłów, albo czasu. No i wychodzi jak zwykle - dópa.![]() | |||
| SUPERMAX @ 11 lipca 2009, 23:14 | Cytuj | ||
|
PoW napisał(a): Kwas, kwasior, kiszone ogórki. Zapytuję się więc was: ![]() Bądźcie wyluzowani jak Krzysztof Ibisz. stypa Dobre Stypa ? Stopa ! I niech się inni wstydzą!
| |||
| Stankol @ 22 lipca 2009, 01:03 | Cytuj | ||
|
http://img132.imageshack.us/img132/4139/kliki.png
~ Ars gratia artis ~
| |||
| Poprzednia 1 Następna | |||