| Poprzednia 1 Następna | |||
| Jood @ 19 grudnia 2011, 17:11 | Cytuj | ||
|
Dziś pytam was jakie macie pomysły na grę ...EKOLOGICZNĄ! ;-] Jako, że w mojej szkole został ogłoszony konkurs na grę o tematyce trochę zielonej, tzn. segregacja odpadów, oczyszczalnie, może coś o surowcach, ogólnie rzecz biorąc EKOLOGIA. Jak tylko usłyszałem hasło konkurs na najlepszy projekt gry (o dowolnym formacie, ja oczywiście wybrałem grę komputerową) od razu pomyślałem o klikach. A zatem przydało by się kilka pomysłów o danej tematyce. Może macie jakieś??? WIELKIE DZIĘKI! I zawsze "szuha" z geografii wpadnie ;-D
Ostatnio edytowane 19 grudnia 2011, 17:14 przez Jood
| |||
| Jood @ 20 grudnia 2011, 13:43 | Cytuj | ||
| "Comeone! " No co jest? Śmiało!? ;] | |||
| Mirikono @ 20 grudnia 2011, 13:49 | Cytuj | ||
Może zrób coś takiego, że z góry lecą śmieci typu papier,szkło,plastik i metal i gdy dolecą dostatecznie daleko klikaj przycisk odpowiadający danemu rodzajowi śmieci
![]() PS. Mam super sygnatury z My Little Pony, ktoś chce ze swoim kucem? | |||
| Jood @ 20 grudnia 2011, 14:06 | Cytuj | ||
| Hmmm... To trochę prosta gierka w wykonaniu. Może mało grywalna... Ja myślę nad czymś w rodzaju strategii ekonomicznej, ale jeszcze kombinuję... Może coś tego typu? | |||
| marik23455 @ 20 grudnia 2011, 14:56 | Cytuj | ||
zrób może, że sterujesz kropelką, i montujesz filtry na fabrykach itd.
![]() | |||
| Mirikono @ 20 grudnia 2011, 14:57 | Cytuj | ||
|
hmm... strategia ekonomiczna, coś żeby trzeba trochę pokombinować aby ją przejść, może inwestycje w ekologie ? ![]() PS. Mam super sygnatury z My Little Pony, ktoś chce ze swoim kucem? Ostatnio edytowane 20 grudnia 2011, 15:10 przez Mirikono
| |||
| Jood @ 20 grudnia 2011, 16:29 | Cytuj | ||
|
No coś takiego... Budowa elektrowni, oczyszczalni no i oczywiście wydobywanie surowców mineralnych, a wraz z wycinaniem drzew sadzenie nowych... ;-P I jakieś misje/ zadania... | |||
| Konfitur @ 20 grudnia 2011, 23:18 | Cytuj | ||
|
Yhym. Zrób z tego wielomiesięczny projekt. Przecież to tylko do szkoły; śmieci, które trzeba złapać do odpowiedniego kosza zanim zaśmiecą ziemię wystarczą. Albo tetris z odpadów, jak jesteś ambitny. ser
| |||
| Poprzednia 1 Następna | |||