| Poprzednia 1 Następna | |||
| seba-gs @ 2 maja 2011, 19:24 | Cytuj | ||
|
Seba-GS= Jood Mam do was ogromną prooooooooośbę. Na początek o co kaman: Jako że mam niepełnosprawnego brata moja mama (dyrektorka pewnego stowarzyszenia) wraz z mnóstwem sponsorów itp. co roku dla niepełnosprawnych dzieci organizuje Wielką Kaszubską Paraolimpiadę. I co roku jest na niej wystawa obrazów. I sprawę wiążę z tym taką: Jeżeli masz jakieś szkice, których koniecznie nie musisz mieć przy sobie, bądź po prostu może chciał byś je wyrzucić prosił bym o wysłanie je mi. Jeżeli 5zł na przesyłkę nie było by problemem. Impreza ta jest imprezą na skalę wojewódzką, więc nick/ nazwisko w roku obrazu tylko da wam reklamę. Na zeszłych Paraolimpiadach wszystkie obrazy poszły w ciągu godziny ;D Obraz= ołówek, farby, pastele na prawdę wszystko. Pieniądze z obrazów idą oczywiście na różne zajęcia dla tych dzieci. Jeżeli ktoś się zgodzi niech napisze na PW. Podam adres, oraz mogę udzielić informacji na temat tego stowarzyszenia. Myślę że w śród twórców gier znajdzie się parę osób, które lubią rzucać również coś na kartkę. Powiem nawet że zeszłego roku poszło parę moich szkiców. ;] Konto nieaktualne
Ostatnio edytowane 2 maja 2011, 21:37 przez seba-gs
| |||
| fil47 @ 2 maja 2011, 20:21 | Cytuj | ||
No artyści na co czekacie? @Krul:. Pewne osoby nie mogą pomóc nawet jakby chciały. ;] informatyka rulllllllllllz \m/
Ostatnio edytowane 2 maja 2011, 20:41 przez fil47
| |||
| krulszamanuw @ 2 maja 2011, 20:32 | Cytuj | ||
|
Jakoby że wszyscy jesteśmy jako taką rodziną (nie w sensie dosłownym,a mentalnym),powinniśmy sobie wzajemnie pomagać. Jeżeli kogoś bym tym uraził,przepraszam. | |||
| seba-gs @ 2 maja 2011, 21:37 | Cytuj | ||
|
Jeżeli tak to podeślij jakieś szkice jeżeli posiadasz ;] Konto nieaktualne
| |||
| Pisarz @ 2 maja 2011, 23:44 | Cytuj | ||
|
Ja władam piórem, nie ołówkiem, niestety. A właściwie to długopisem. Iwa incartia ixtempora.
Ostatnio edytowane 2 maja 2011, 23:44 przez Pisarz
| |||
| mikpol0 @ 4 maja 2011, 11:19 | Cytuj | ||
Słuszna idea, niestety nie rysuję szkicy i nie wiem, czy FG nie jest do tego złym miejscem. Napisz to info na jakimś portalu dot. rysunku, chociaż mogą cię średnio ciepło przyjąć, jeśli to będzie twój pierwszy post .
![]() | |||
| Wackyjackie @ 4 maja 2011, 11:32 | Cytuj | ||
max3d.pl ?![]() Ludzie na ogół mili i myślę że ktoś coś by zrobił ;- ). ![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 4 maja 2011, 11:36 przez Wackyjackie
| |||
| Poprzednia 1 Następna | |||