Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
PSK na G+ (jak "PSK na Facebooku"... ?)
Poprzednia 12 Następna
Neoqueto @ 9 listopada 2011, 01:13 Cytuj
Śema*!

Ostatnio na naszym ulubionym portalu społecznościowym od Google pojawiła się funkcja dodawania stron tematycznych, podobnie jak to ma miejsce na Facebooku. Strony mogą dotyczyć dowolnego tematu, skupiać zainteresowanych ludzi, reprezentować inicjatywy, ugrupowania, firmy, marki, zespoły i wszystko inne, zamieszczane są na nich stosowne newsy i tym podobne.

Wychodzę w tym momencie z pytaniem, a jeśli odpowiedź będzie negatywna - z propozycją:

Otóż mam dziwne wrażenie (szwankuje mi pamięć), że ktoś gdzieś, albo na Google Plus albo na Facebooku utworzył właśnie taką stronę reprezentującą PSK (ktoś wytworzył nawet logo) i była o tym mowa, nie pamiętam jedynie gdzie to zrobił, kto to zrobił i czy w ogóle to zrobił. A więc... eee... Kto to zrobił, gdzie to zrobił i czy w ogóle to zrobił? ;D Prosiłbym o jakiś link, czy coś w tym stylu.

Jeśli tego nie zrobił, albo nie zrobił na G+ - oto ja, mężny rycerz informacji w internecie, chciałbym założyć stronę poświęconą PSK na Google+ z zamiarem jej stałej moderacji, publikacji newsów (niekoniecznie będących kalką z FG i niekoniecznie tak rozbudowanych jak na FG) oraz z zamiarem wsparcia wszelkich projektów scenowych oraz stron poświęconym klikom jakie istnieją. Tak czy siak - zaklepuję sobie ten przywilej! Co Wy na to?

* - according to Japer, który robi poopy na kanale japer12321
fil47 @ 9 listopada 2011, 07:10 Cytuj
Na fejsboku, Jood zrobił. Tak mi się wydaje.
informatyka rulllllllllllz \m/
Johnykalesony @ 9 listopada 2011, 10:57 Cytuj
Tak, Jood robił i było to w artykułach. Ja jestem jak najbardziej za!
Neoqueto @ 9 listopada 2011, 12:10 Cytuj
A nie uważacie, że to za dużo? Już 2 osoby (w tym ja) są "za", czekam na nieco więcej i startuję.

No właśnie, dzięki, wiedziałem, że ktoś zrobił, ale szukałem w Newsach. Podkradnę mu logo... albo zrobię lepsze.
Ostatnio edytowane 9 listopada 2011, 12:12 przez Neoqueto
Mefisto @ 9 listopada 2011, 14:17 Cytuj
Nie przepadam za portalami społecznościowymi także na mnie nie liczcie. Moim zdaniem na całej PSK zbyt mało się dzieje aby miało to sens. Każdy może sobie wejść raz na jakiś czas na FG czy NB i będzie w temacie.
Wackyjackie @ 9 listopada 2011, 15:04 Cytuj
Właściwie PSK teraz żyje i na G+:P. Jest tam już parę ekskluzywnych materiałów ^^.

Hexagon.
Neoqueto @ 9 listopada 2011, 16:30 Cytuj
2 na tak, 1 na nie, chłopaki, proszę o booleańskie odpowiedzi.
Adikso @ 9 listopada 2011, 16:55 Cytuj
Jestem na tak, na G+ chyba się najwięcej dzieje:)
Johnykalesony @ 9 listopada 2011, 17:31 Cytuj
Zrób, najwyżej jak pójdzie źle to się wywali ;P
Neoqueto @ 9 listopada 2011, 17:55 Cytuj
No widzisz, nie wiem, czy tak za bardzo można taką stronę wywalić, znasz Google:P.
Poprzednia 12 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

PSK na G+ (jak "PSK na Facebooku"... ?)
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: