Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Rozwój Fabryki
Poprzednia 12 Następna
Andrzejek98 @ 3 stycznia 2012, 15:53 Cytuj
Otóż mam pytanie.

Czy fabryka jest jeszcze rozwijana? Tzn. naprawianie błędów, itp.
Bo nie wiem czy Mc0 rozwija jeszcze te stronę, lub ktoś inny...

I jeszcze pytanie, kiedy był ostatni updejt stronki?
Smakuje mi masło.
Jood @ 3 stycznia 2012, 16:10 Cytuj
Nie chcę wprowadzać nikogo w błąd, ale z tego co usłyszałem od jednego z administratorów FG wywnioskowałem, iż serwis nie daje możliwości by wprowadzić jakiekolwiek poprawki.

Co do !!!update!!! (nie updejt) to według mnie nikomu nie jest to potrzebne. Moim zdaniem powinno się tylko dobrać 2/3 nowych moderatorów, którzy pomogli by zapanować się nad tym co się tutaj dzieje. Tzn. trzymać w ładzie wszystkie działy, z naciskiem na projekty, gdyż przez to co się tam nieraz pojawia się myśl, czy aby na pewno ci wszyscy autorzy "projektów" mają ponad 15 lat? (według tego co piszą)

Jako, że ze stronki odchodzą, bądź coraz rzadziej na niej przesiadują moderatorzy/ redaktorzy, chociażby z powodu, że.... no nie wiem.... idą na studia itp. prosił bym wziąć do serca moją uwagę na temat dodaniu chociażby tych 2 moderatorów, którzy to jak wiadomo na samym początku działalności wyłapują nawet najdrobniejsze ugięcia od regulaminu... Please Don! (bo reszty administracji już dawno nie widziałem)
Ostatnio edytowane 3 stycznia 2012, 16:11 przez Jood
Neoqueto @ 3 stycznia 2012, 17:46 Cytuj
Strona jest rozwijana, ale na pewno jest to utrudnione brakiem dostępu do kodu, który jest w posiadaniu Lamberskiego, jednak myślę, że to jedyna przeszkoda. Jednym z ważniejszych najnowszych "updejtów", w tym wypadku nie kodowym i bez numerka, była ostatnia restrukturyzacja administracyjna FG.

@Jood: Jedną z ważniejszych zasad jest nie blokować kreatywności, zamiast kasować materiały należy pomagać nowym i niedoświadczonym, dać im jakieś rady, co mają zrobić, aby naprawić swoją grę i tym podobne - jeśli się zastosują - istnieje spora szansa, że zostaną dobrymi twórcami. Jesteś modelowym przykładem, Seba-GS. Tu nie chodzi o pozostałych użytkowników i to, czy poczuliby się zgorszeni patrząc na słabą grę albo niewłaściwie piszącego twórcę, mamy przede wszystkim pomagać innym robić gry. Zawsze są wyjątki, tho, np. projekty z lakonicznym opisem i screenem z menu.

@Andrzejek: Jeszcze starczy mojego mózgu na Was:P
Ostatnio edytowane 3 stycznia 2012, 18:32 przez Neoqueto
Andrzejek98 @ 3 stycznia 2012, 18:17 Cytuj
@Jood, sądzę że Neoqueto nam wystarczy, jeszcze go trochę zostało:D A "updejt" napisałem specjalnie, czy ty nie masz poczucia humor :( :P:hmm: ??
Smakuje mi masło.
Mily @ 3 stycznia 2012, 18:31 Cytuj
@Up Za dużo emotek.
A na FG i tak się dużo nie dzieje więc tyle ile jest Neoqueta tyle wystarczy.
LOL
Ostatnio edytowane 3 stycznia 2012, 18:39 przez Mily
Jood @ 3 stycznia 2012, 18:43 Cytuj
Albo update, albo "apdejt". Updejt to tak jak bym powiedział połowę słowa po polsku, a połowę po angielsku... W sumie nieważne...

No to Neo akurat rozumiem, chodzi mi konkretnie o pewien "bajzel", który powiększa się na tym portalu, a nie o same projekty, czy jak kto umie tworzyć. Może i dasz radę, to tylko było moje zdanie, które mimo wszystko pozostanie takie.

No i ten, chyba wszystko...
Ostatnio edytowane 3 stycznia 2012, 18:44 przez Jood
Andrzejek98 @ 3 stycznia 2012, 19:25 Cytuj
Jood napisał(a):
Albo update, albo "apdejt". Updejt to tak jak bym powiedział połowę słowa po polsku, a połowę po angielsku... W sumie nieważne...

No to Neo akurat rozumiem, chodzi mi konkretnie o pewien "bajzel", który powiększa się na tym portalu, a nie o same projekty, czy jak kto umie tworzyć. Może i dasz radę, to tylko było moje zdanie, które mimo wszystko pozostanie takie.

No i ten, chyba wszystko...
YY... Wesołych Świąt!!!

PS.Powinna krócej ładować się fabryka, wyczyściłem skrzynkę (ale nie wiecie jaką:P ).
Smakuje mi masło.
Ostatnio edytowane 3 stycznia 2012, 19:27 przez Andrzejek98
Tropik @ 3 stycznia 2012, 21:21 Cytuj
Andrzejek napisał(a):
PS.Powinna krócej ładować się fabryka

U mnie wszystko chodzi błyskawicznie na łączu 2 megabity. :]
E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl
Mily @ 3 stycznia 2012, 21:36 Cytuj
Ja też nie mam problemów z fabryką,
Andrzejek ma słabego neta nanana.
LOL
Jood @ 3 stycznia 2012, 21:54 Cytuj
O.. Jest i Tropik
Poprzednia 12 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Rozwój Fabryki
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: