| Poprzednia 12 Następna | |||
| drc @ 12 kwietnia 2009, 11:09 | Cytuj | ||
jak w temacie ??? co z tym numerem ?? wie ktoś coś ??
![]() Ostatnio edytowane 12 kwietnia 2009, 11:54 przez Fanotherpg
| |||
| Fanotherpg @ 12 kwietnia 2009, 11:57 | Cytuj | ||
|
Numer 15 jak już. I wszystkie teksty ma MSG, ale jak zwykle coś pewnie eksperymentował z layem, a technikum dodało swoje. Miał niby wyjść do dzisiaj... Przedzwonię i się zapytam o co biega. Poza tym masz dostęp do działu redakcyjnego
I'm living proof
Ostatnio edytowane 12 kwietnia 2009, 12:45 przez Fanotherpg
| |||
| Fanotherpg @ 12 kwietnia 2009, 12:51 | Cytuj | ||
|
Ok jestem właśnie bo rozmowie z miśkiem i sytuacja wygląda następująco: Chwilowo ma problemy z komputerem i dlatego nie ma go na gadu ani FG. Ślimaczek powoli się wybiera do kolejnego wydania, czyli będzie to numer styczniowo-kwietniowy :> Więc okażcie nieco dobrej woli i cierpliwości. I'm living proof
| |||
| dng @ 13 kwietnia 2009, 00:15 | Cytuj | ||
|
Fanotherpg napisał(a): Chwilowo ma problemy z komputerem i dlatego nie ma go na gadu ani FG.Tja... komputerem... : P I ten, skoro należę do redakcji Ślimka to też powinienem mieć dostęp do działu redakcyjnego... zgadza się? | |||
| Bedziu @ 13 kwietnia 2009, 06:30 | Cytuj | ||
Ślimaczek jak ślimak.. Dlatego tak rzadko wychodzi. Jest już usprawiedliwiony samą nazwą od pierwszego wydania
| |||
| Fanotherpg @ 13 kwietnia 2009, 15:15 | Cytuj | ||
|
Z msg będę musiał ustalić kto do redakcji ma należeć, gdyż jak wiemy dużo osób z byłej redakcji jest nieaktywnych a z obecnych numerów to m.in. Mikpol0 był bardzo aktywny.
I'm living proof
| |||
| mikpol0 @ 15 kwietnia 2009, 15:01 | Cytuj | ||
|
Wolę być nazywany Mik :F . Never mind. Na pewno do kolejnych numerów napiszę. Nie mam werwy do tworzenia gier, ale do pisania gotów. ![]() | |||
| drc @ 15 kwietnia 2009, 17:48 | Cytuj | ||
no szkoda że miś ma znów problemy z kompem... pewnie jeszcze poczekamy ![]() Ostatnio edytowane 15 kwietnia 2009, 17:49 przez drc
| |||
| dng @ 15 kwietnia 2009, 21:34 | Cytuj | ||
|
Miś nie ma czasu na takie rzeczy jak Ślimaczek. Nawet serwa od CSa mu się nie chce postawić. :< Życie. Ja chyba też coś napiszę, będę miał do CV.
| |||
| Fadex @ 21 maja 2009, 21:44 | Cytuj | ||
Ej, co jest ja chcę ślimka...minął już ponad miesiąc, czy te problemy są aż tak poważne? ![]() ![]() | |||
| Poprzednia 12 Następna | |||