| Poprzednia 12 Następna | |||
| Jood @ 14 maja 2011, 11:44 | Cytuj | ||
|
W tym temacie poszukuję utwory podobne klimatami do: -Dj Quik feat. B real - Fandango -TWINZ - Big Pun feat. Fat Joe -nas - new york state of mind do jednego z projektów. Pragnę jeszcze zapewnić że nie jest to kolejne remake GTA2. Więc no stress. Jest to gra o oryginalnym sposobie rozgrywania akcjI. ;D więcej napiszę później w "Projektach". Na chwilę obecną proszę o jakieś propozycje utworów.
| |||
| Jood @ 14 maja 2011, 21:45 | Cytuj | ||
|
Na razie złożyłem taką listę: 1. Dj Quik - Fandango feat. B real 2. TWINZ - Big Pun feat. Fat Joe 3. Nas - New York State Of Mind 4. Snoop Dogg - Vato feat. B Real 5. Chamillionaire - Hip Hop Police 6. Lloyd Banks - Hands Up 7. 50 Cent - Straight To The Bank 8. DMX - Get It On The Floor Może podsuniecie jeszcze coś dobrego...
| |||
| fil47 @ 14 maja 2011, 21:47 | Cytuj | ||
A masz pozwolenia na użycie ich utworów w twojej grze?
informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| Jood @ 14 maja 2011, 22:00 | Cytuj | ||
Tak! Nie sprzedaję gry, więc mam Lepiej podaj jakieś ciekawe kawałki
| |||
| fil47 @ 14 maja 2011, 22:09 | Cytuj | ||
|
NEUS - Blast (Drivepilot Remix) Slot - Dead Stars ![]() PS:. Przycisz trochę... informatyka rulllllllllllz \m/
Ostatnio edytowane 14 maja 2011, 22:12 przez fil47
| |||
| Jood @ 14 maja 2011, 22:16 | Cytuj | ||
Trochę nie o to mi chodziło. Gdyby tak dał bym Like A G6 i pozamiatane Gangsta changes!!! nigggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaa coś takiego
| |||
| Wackyjackie @ 14 maja 2011, 22:41 | Cytuj | ||
|
Jedyny rapowy zespół który lubię to House of Pain. Piosnki: Back From the Dead; Jump Around. Tylko jak zrobisz ewentualną grę...zrób wersję z i bez muzyki : O. I jeszcze soundtrack z Hustle and Flow. ![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 14 maja 2011, 22:42 przez Wackyjackie
| |||
| Jood @ 15 maja 2011, 09:01 | Cytuj | ||
| po co dwie wersje, po prostu możliwość wyłączenia muzyki w opcjach. | |||
| Jood @ 15 maja 2011, 09:06 | Cytuj | ||
Tą pierwszą dziubnę* Do intra/ bądź outra... | |||
| Fadex @ 15 maja 2011, 09:55 | Cytuj | ||
|
Jood napisał(a): Tak! Nie sprzedaję gry, więc mam Co prawda raczej nikt nie będzie wytaczał procesu grze amatorskiej, lecz to nie zmienia faktu, że ma taką możliwość. W przypadku płatnych utworów musisz mieć zgodę na ich rozpowszechnienie - a taką bardzo ciężko uzyskać od autora (w końcu rozprowadzasz jego dzieło za darmo). Możesz też w jakiś sposób zabezpieczyć piosenki, a nie podawać je bezpośrednio w mp3. ![]() ![]() Ostatnio edytowane 15 maja 2011, 09:57 przez Fadex
| |||
| Poprzednia 12 Następna | |||