| Poprzednia 12 Następna | |||
| Zdunek @ 16 lipca 2010, 18:35 | Cytuj | ||
| Xtremens123, faktycznie wymaga myślenia... | |||
| Xtremens123 @ 16 lipca 2010, 22:27 | Cytuj | ||
|
Kolejny Minus bez sensu. Brak Polskiej wersji??? A co zawsze musi być nawet polak może zrobić w ENG i nie robić w ogóle na PL. ... I Kolejny Minus bez sensu. Minus bez sensu wciąga !!! żal . lol. Albo za dużo rozmiar gry jak dobra gra to dużo waży ale jak robi jakaś Firma gre to wam nie przeszkadza. .... " Za darmo nie można nadsyłać plików" A może koleś chce zarabiać yhm.. Sacis Team.
Großbritannien Frankreich Deutschland Niederlande Debila Welt regiert von Hitler Hey. Ostatnio edytowane 16 lipca 2010, 22:40 przez Xtremens123
| |||
| drc @ 19 lipca 2010, 18:39 | Cytuj | ||
a może przestałbyś pier...do...ły opowiadać i sam byś się zabrał za recenzje, wiem może bloga załóż. Swędzi cię to się podrap, a nie czepiasz się recenzji pisanych 100 lat temu przez amatorów, a może uważasz, że te gry były tak zajebiste, że nie mają żadnych minusów. Zamiast tego marudzenia poczytałbym jakieś twoje recenzje, z tego co wiem w ślimaczku są jeszcze wolne miejsca.
![]() | |||
| Grzyboleusz @ 19 lipca 2010, 20:14 | Cytuj | ||
| Co ty gadasz gdyby on napisał jakąkolwiek recenzje to trzeba by jakichś deszyfratorów zatrudnić żeby to przetłumaczyli na nasze. Ja bym tam nie ryzykował czytania jego recenzji, bo nie wiadomo co by zostało z mojego mózgu. Bez urazy Xtremens. | |||
| drc @ 19 lipca 2010, 20:46 | Cytuj | ||
![]() | |||
| Shivek @ 20 lipca 2010, 08:47 | Cytuj | ||
| Xtremens to anonimowe konto pani Nelly Rokity hehe. | |||
| mikpol0 @ 20 lipca 2010, 13:04 | Cytuj | ||
|
"żal" "lol" to nie jest uzasadnienie, Xtremens... Napisz recenzję sam : ] . Wszystkie minusy mają uzasadnienie, a niektórych po prostu nie wolno traktować na serio i są z przymrużeniem oka. | |||
| Fanotherpg @ 20 lipca 2010, 13:55 | Cytuj | ||
|
Minusy i plusy są to rzeczy które się nie podobały autorowi recenzji. Dla przykładu BAAATTTEERRRIEEE czy jakkolwiek było (ta gierka misieksamgame) była duża bo zamiast użyć obiektów tła z obstacle używał obiektów aktywnych co wpłynęło ostatecznie na rozmiar. Minus? Minus. Bo niepotrzebnie marnuje miejsce na dysku twardym komputera. I'm living proof
| |||
| Poprzednia 12 Następna | |||