| Poprzednia 12 Następna | |||
| RHP @ 19 grudnia 2011, 21:42 | Cytuj | ||
|
Witam Zadałem pytanie w grze Katyń i chciałem dalej to zakończyć, Dziwi mnie czemu my jako państwo w UE jesteśmy w tyle ,od zachodnich krajów ! -Prawie 3/4 Drogi , są podziurawione. Ciągle poprawiają, idą na to miliardy złoty i dalej się psują się ! -Tylko 1/4 Pociągów to zachodnie , a reszta te stare, popisane,po niszczone,żadnej higieny w toaletach, i dalej tak powolne ! Byłem w Niemczech Koło Blumbergu(Blisko Granicy Szwajcarskiej) A pociągi współczesne ładne nie popisane i szybki .... -Jak mówiłem jedynie my , w UE mamy samoloty dla vip'ów ,z czasów Radzieckich w wieku 20 wieku ! -Podwyżki w górę , a od 1994 żaden procent pracy nie zniósł się, Minimalna to 1200 zł , a w Niemczech 900 Euro(Jeden człowiek by normalnie by mógł żyć , z tego a jak ma dzieci to też nieźle dostają na dzieci pieniądze ! ). -Chamstwo w polityce i kłamstwo na kłamstwie ! Ja ciągle widzę wiadomościach , że Jarek obraził Tuska ! Tusk Nokautował Jarka ! Sikorski na Jarka ! Palikota na Tuska ! -Jak wy Polacy głosujecie na PO , który nasz kochany Premier sprzedał stoczni ! No bo , po co Polsce ? Niemcom bardziej się przyda ! Tak sądził nasz kochany premier który chodziło mu tylko o Kasę. Mam więcej , ale nie będę pisał ! Gabber ! Niemcy ! Włochy ! Holandia ! Francja ! Belgia
// ALLAH AKBAR! USAMA IBN LADIN! أسامة بن محمد بن عوض بن لادن Ostatnio edytowane 19 grudnia 2011, 21:43 przez RHP
| |||
| fil47 @ 19 grudnia 2011, 21:48 | Cytuj | ||
|
Nie wierze, że chce Ci się dalej ciągnąc ten temat. informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| Fadex @ 19 grudnia 2011, 21:52 | Cytuj | ||
Rozbiory, komuna, polityka nieco poniżej przeciętnej. Koniec tematu.
![]() ![]() | |||
| RHP @ 19 grudnia 2011, 21:55 | Cytuj | ||
|
No bo po co tym się interesować ! i tak właśnie zachowaniem wszystkich polaków mają gdzieś pobierają złodzieja który zniszczy Polskę ! Najlepiej powiedzieć że za Komuny było lepiej !
Gabber ! Niemcy ! Włochy ! Holandia ! Francja ! Belgia
// ALLAH AKBAR! USAMA IBN LADIN! أسامة بن محمد بن عوض بن لادن | |||
| Jood @ 19 grudnia 2011, 21:58 | Cytuj | ||
|
Znajdź "Damianero/ Filozofero" na YouTube. On ci prawdę powie! ___________________________________ http://pl.20dollars2surf.com/?ref=488473 | |||
| RHP @ 19 grudnia 2011, 22:00 | Cytuj | ||
|
Widzę , że przemykacie oko na to co nasz kochany Tusk robi i do czego prowadzi ...
Gabber ! Niemcy ! Włochy ! Holandia ! Francja ! Belgia
| Wackyjackie @ 19 grudnia 2011, 22:13 | Cytuj | ||
|
1. Nikt nie użył stwierdzenia ukochany Tusk. 2. Ciężko dyskutować z "człowiekiem o silnie zakorzenionych poglądach". 3. Naucz się poprawnie wysławiać i dopiero wtedy podejmuj się takich tematów, w przeciwnym wypadku będziesz otrzymywał <facepalmy>. 4. Temat uważam za zamknięty, do czasu aż się nie ustosunkujesz do wyżej wymienionego. ![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 19 grudnia 2011, 22:19 przez Wackyjackie
| |||
| fil47 @ 19 grudnia 2011, 22:16 | Cytuj | ||
|
Wacky napisał(a): 4. Temat uważam za zamknięty.
informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| Wackyjackie @ 19 grudnia 2011, 22:20 | Cytuj | ||
Skrót myślowy, dla mnie zamknięty.![]() Hexagon. | |||
| RHP @ 19 grudnia 2011, 22:34 | Cytuj | ||
|
Mam problemy z Dysleksją więc widzę , że nie masz żadnego szacunku ciekawie , czy byś tak odzywał do prezydenta który też ma problemy z tym. Kochany Tusk.. Może nie mówicie ale najwięcej było głosów na PO i tym się sugerowałem i tak to oceniłem. O kogo ci chodzi Tusk'a ? Dla mnie to nie żaden polityk ! On tylko PO rządzi i bawi się a jak są trudne chwile to robi wszytko aby PO zyskało na więcej ! A Powodzie to co ! Rok temu zalało , jak przed tym zalaniem mówili "Będziemy zbierać i zbudujemy różne budowle,mechanizm , aby ochronić przed wylewaniem wody " I co ? Nic powodzi druga , nic nie robili dopiero jak , był stan alarmowy to zaczęli dopiero zaczynać coś planować i następną powodzi tak samo nic nie zrobili ! A mieli po każdej powodzi prawie cały 1 rok ! Nie jestem mocnym Patriotom Bardziej wolę Kraję Zachodnie Szczególnie Niemcy,Włochy. ! Gabber ! Niemcy ! Włochy ! Holandia ! Francja ! Belgia
| Poprzednia 12 Następna | |||