Zarejestruj Zapomniałeś hasła?
Tak nasza Ukochana Polska !
Poprzednia 12 Następna
RHP @ 19 grudnia 2011, 21:42 Cytuj
Witam
Zadałem pytanie w grze Katyń i chciałem dalej to zakończyć, Dziwi mnie czemu my jako państwo w UE jesteśmy w tyle ,od zachodnich krajów !

-Prawie 3/4 Drogi , są podziurawione. Ciągle poprawiają, idą na to miliardy złoty i dalej się psują się !
-Tylko 1/4 Pociągów to zachodnie , a reszta te stare, popisane,po niszczone,żadnej higieny w toaletach, i dalej tak powolne ! Byłem w Niemczech Koło Blumbergu(Blisko Granicy Szwajcarskiej) A pociągi współczesne ładne nie popisane i szybki ....
-Jak mówiłem jedynie my , w UE mamy samoloty dla vip'ów ,z czasów Radzieckich w wieku 20 wieku !
-Podwyżki w górę , a od 1994 żaden procent pracy nie zniósł się, Minimalna to 1200 zł , a w Niemczech 900 Euro(Jeden człowiek by normalnie by mógł żyć , z tego a jak ma dzieci to też nieźle dostają na dzieci pieniądze ! ).
-Chamstwo w polityce i kłamstwo na kłamstwie ! Ja ciągle widzę wiadomościach , że Jarek obraził Tuska ! Tusk Nokautował Jarka ! Sikorski na Jarka ! Palikota na Tuska !
-Jak wy Polacy głosujecie na PO , który nasz kochany Premier sprzedał stoczni ! No bo , po co Polsce ? Niemcom bardziej się przyda ! Tak sądził nasz kochany premier który chodziło mu tylko o Kasę.

Mam więcej , ale nie będę pisał !
Gabber ! Niemcy ! Włochy ! Holandia ! Francja ! Belgia
//
ALLAH AKBAR! USAMA IBN LADIN! أسامة بن محمد بن عوض بن لادن
Ostatnio edytowane 19 grudnia 2011, 21:43 przez RHP
fil47 @ 19 grudnia 2011, 21:48 Cytuj

Nie wierze, że chce Ci się dalej ciągnąc ten temat.
informatyka rulllllllllllz \m/
Fadex @ 19 grudnia 2011, 21:52 Cytuj
Rozbiory, komuna, polityka nieco poniżej przeciętnej. Koniec tematu.

RHP @ 19 grudnia 2011, 21:55 Cytuj
No bo po co tym się interesować ! i tak właśnie zachowaniem wszystkich polaków mają gdzieś pobierają złodzieja który zniszczy Polskę ! Najlepiej powiedzieć że za Komuny było lepiej !
//
Jood @ 19 grudnia 2011, 21:58 Cytuj
Znajdź "Damianero/ Filozofero" na YouTube. On ci prawdę powie!

RHP @ 19 grudnia 2011, 22:00 Cytuj
Widzę , że przemykacie oko na to co nasz kochany Tusk robi i do czego prowadzi ...
//
Wackyjackie @ 19 grudnia 2011, 22:13 Cytuj
1. Nikt nie użył stwierdzenia ukochany Tusk.
2. Ciężko dyskutować z "człowiekiem o silnie zakorzenionych poglądach".
3. Naucz się poprawnie wysławiać i dopiero wtedy podejmuj się takich tematów, w przeciwnym wypadku będziesz otrzymywał <facepalmy>.
4. Temat uważam za zamknięty, do czasu aż się nie ustosunkujesz do wyżej wymienionego.

Hexagon.
Ostatnio edytowane 19 grudnia 2011, 22:19 przez Wackyjackie
fil47 @ 19 grudnia 2011, 22:16 Cytuj
Wacky napisał(a):
4. Temat uważam za zamknięty.
Chciałem napisać nie ty tu, rządzisz, ale ja też tu nie rządzę.:P
informatyka rulllllllllllz \m/
Wackyjackie @ 19 grudnia 2011, 22:20 Cytuj
Skrót myślowy, dla mnie zamknięty.

Hexagon.
RHP @ 19 grudnia 2011, 22:34 Cytuj
Mam problemy z Dysleksją więc widzę , że nie masz żadnego szacunku ciekawie , czy byś tak odzywał do prezydenta który też ma problemy z tym.

Kochany Tusk.. Może nie mówicie ale najwięcej było głosów na PO i tym się sugerowałem i tak to oceniłem.

O kogo ci chodzi Tusk'a ? Dla mnie to nie żaden polityk ! On tylko PO rządzi i bawi się a jak są trudne chwile to robi wszytko aby PO zyskało na więcej !

A Powodzie to co ! Rok temu zalało , jak przed tym zalaniem mówili "Będziemy zbierać i zbudujemy różne budowle,mechanizm , aby ochronić przed wylewaniem wody " I co ? Nic powodzi druga , nic nie robili dopiero jak , był stan alarmowy to zaczęli dopiero zaczynać coś planować i następną powodzi tak samo nic nie zrobili ! A mieli po każdej powodzi prawie cały 1 rok !

Nie jestem mocnym Patriotom Bardziej wolę Kraję Zachodnie Szczególnie Niemcy,Włochy. !
//
Poprzednia 12 Następna
Szybka odpowiedź
Kolor:   Rozmiar:

Tak nasza Ukochana Polska !
^ Do góry
© 2009 - 2012 Fabryka Gier. Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.
Realizacja: Maciej Lamberski *-: