| Poprzednia 1 Następna | |||
| Andrzejek98 @ 30 września 2011, 22:51 | Cytuj | ||
|
Cześć! (dwa, cztery, sześć). Fajnie by było gdybyście dodali coś takiego jak "Użytkownik miesiąca" mogło by to służyć jako jedna z nagród w konkursach lub w np. co miesięcznych głosowaniach na forum. A wy co o tym myślicie? Smakuje mi masło.
| |||
| Wackyjackie @ 30 września 2011, 23:23 | Cytuj | ||
|
http://fabrykagier.com/artykul/sala-chwaly-173 Tylko trzeba zlinczować Zdunka za brak aktualizacji. ![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 30 września 2011, 23:23 przez Wackyjackie
| |||
| Neoqueto @ 1 października 2011, 00:51 | Cytuj | ||
|
Uwierz mi, nikogo nie trzeba linczować ^^. Robiliśmy takie coś na innym forum, tam są sondy, więc wszystko było o wiele bardziej płynne. Wszystko utrzymało się ponad okrągły rok... Czyli do czasu aż odechciało mi się tym zajmować. Po przekazaniu opieki komuś innemu... Jakoś czar prysł. | |||
| fil47 @ 1 października 2011, 09:48 | Cytuj | ||
|
Neoqueto napisał(a): Jakoś czar prysł.informatyka rulllllllllllz \m/
Ostatnio edytowane 1 października 2011, 09:49 przez fil47
| |||
| Neoqueto @ 1 października 2011, 10:07 | Cytuj | ||
|
Mmmmffffff, to jest ONA, nienawidzę jak ktoś odmienia imię mojej żony w ten sposób. Nie, to był 2009, najnowszymi My Little Pony były G3.5. Bardziej podoba mi się Zdunkowa Sala Chwały (Chałwy). Jest podzielona na świetne kategorie w postaci "achievementów", wystarczyłoby jedynie nieco rozbudować pierwszą sekcję. Mogę również się nią zajmować. Czekam na propozycje zmian i spytam się później Zdunka co i jak. Ostatnio edytowane 1 października 2011, 10:10 przez Neoqueto
| |||
| Andrzejek98 @ 1 października 2011, 17:00 | Cytuj | ||
To może ktoś inny weźmie się za sale chwały? Może ktoś bardziej kompetentny
Smakuje mi masło.
| |||
| Konfitur @ 1 października 2011, 17:24 | Cytuj | ||
|
Neoqueto napisał(a): Mogę również się nią zajmować.Andrzejek98 napisał(a): może ktoś inny weźmie się za sale chwały? Może ktoś bardziej kompetentnyPomysł dobry, ale czy naprawdę ktokolwiek zdoła na bieżąco śledzić profile wszystkich aktywnych użytkowników ? ser
| |||
| Andrzejek98 @ 1 października 2011, 18:46 | Cytuj | ||
Nie trzeba sprawdzać profili użytkowników... Może administracja zrobić profil na który mają być przysyłane zgłoszenia użytkowników którzy osiągneli to czy siamto, a później zostaną sprawdzane te profile, gdy wszystko będzie się zgadzało zostaną dodani na listę
Smakuje mi masło.
| |||
| Neoqueto @ 1 października 2011, 18:50 | Cytuj | ||
![]() No Zdunek jest ostatnio niedysponowany, a raczej po prostu nie ma za bardzo czasu, więc jestem tymczasowo jedynym aktywnym moderatorem i jako jedyny, poza administracją mogę edytować treść. Ba, jako jedyny wyrażam chęć! Nie można w ogóle modyfikować FG od strony technicznej na dzień dzisiejszy, także zostaje tylko "ręczna robota" w tej kwestii. | |||
| Jood @ 1 października 2011, 19:13 | Cytuj | ||
| noto dawaj! ;--P | |||
| Poprzednia 1 Następna | |||