| Poprzednia 1234 Następna | |||
| Stankol @ 6 września 2009, 17:59 | Cytuj | ||
|
Cześć. Chciałbym napisać temat podobny do tego PoWa - wiem, że nie będzie taki fajny, no ale cóż. Fano, pamiętasz, jak zaczęła powstawać ta edycja FG? Netray Cię olał, a ja pogadałem z Maćkiem i zaczął ją tworzyć. W początkowym składzie byli: Fano - czyli Ty; miałeś nakierowywać tworzenie FG na właściwy tor, Maciek - miał tworzyć skrypt <3, PoW - grafika, Bedziu - forum, ja - "pasożytowanie", potem miałem jakieś pixelarty robić, tekst pisać... no nic nie robiłem ogólnie, ale... ...byłem na konferencji dotyczącej powstania FG. :> Pamiętasz ją, Fano? Pamiętasz, jakie decyzje zostały tam podjęte? Jakie tematy zostały tam poruszone? Pierwszym tematem był Bedziu. I zostało ustalone, że jednak Bedziu out. A potem Ty poszedłeś pod nóż. Były wątpliwości co do jakości Twoich newsów (i słuszne, prawda?), co do bloga (znów słuszne)... a Ty co napisałeś? PAMIĘTASZ CO NAPISAŁEŚ? Fanotherpg napisał(a): a co do wlasnosci to wiadomo... jak sie komus nie spodoba to jak bede prowadzil fg to oddaje bez zastanowienia komus kto bedzie chcial to robicNo i co jest? Ludzie nie chcą polityki Fana. Chcą innych osób. A Ty ciągle tu jesteś i boisz się porzucić władzę. :> ~ Ars gratia artis ~
| |||
| Fanotherpg @ 6 września 2009, 18:31 | Cytuj | ||
|
Chciałbym zwrócić uwagę, że podczas tej rozmowy, chcieliście wyrzucić na zbity pysk i mnie i bedzia. Bedzia wyrzuciliście, mnie nie abyście mieli darmowe Devy od Clickteamu, czego wam nie załatwiłem i nie zamierzam pzrynajmniej dopóki McO nie dotrzyma słowa i nie wykona portalu do takiego poziomu jaki obiecał społeczności. I wpierw miał pracować Netray i Bedziu, Bedziu wywiązał się, potem doszliście wy i po trójstronnym porozumieniu zachowaliście się jak dwulicowe osoby za naszymi plecami próbując nas wyrzucić z projektu, który to My rozpoczęliśmy i na który to My mamy zgody. Netray nie był zaproszony, Bedziu tak samo, ja wiedząc co zamierzacie wyraziłem swój zdecydowany sprzeciw i wyłączyłem się z konferencji - a jej zapis bodajże dalej mam na dysku. Tak więc, Stankol przestań się oczerniać bo jedynie wychodzi jaką jesteś osobą o czym z Bedziem się doskonale przekonaliśmy, PoW krytykuje jak zwykle wszystko i dobrze, bo często ma rację i się z nim zgadzam w wielu rzeczach. A McO, cóż jak robił portal tak go porzucił po hmm półtora miesiąca, a potem zaczął pisać od nowa i jak sam się przyznał w niusie nie zrobił tego najlepiej a teraz odchodzi bo nie widzi w jego rozwijaniu sensu. I wcale mu się nie dziwię, skoro ma go robić dla takich dwulicowych i nieodpowiedzialnych osób jak Ty. Ah i taka uwaga. Don Sotto jest adminem więc w każdej chwili może mi admina zdjąć, tak samo Lamberski. Ale jakoś tego nie czynią, czyżbym jednak się sprawdzał? Poza tym jest nowy regulamin do którego nawet admini muszą się dostosowywać. Więc nie wmawiaj ludziom, że stoję ponad prawem czy też że nie chcę oddać władzy. Już nie raz mówiłem Maćkowi, że jak coś robię nie tak może mnie wywalić, ale nie zrobił tego tylko sam odszedł, czyżby wiedział, że jak zostanie to nie pociągnie FG? I'm living proof
Ostatnio edytowane 6 września 2009, 18:33 przez Fanotherpg
| |||
| Stankol @ 6 września 2009, 19:00 | Cytuj | ||
|
Ok.... skoro nie dociera do Ciebie, co piszę to zrób ankietę "czy mam zostać adminem" z tylko dwoma opcjami. Wtedy zobaczymy, czy serio się sprawdzasz.
~ Ars gratia artis ~
| |||
| Fanotherpg @ 6 września 2009, 19:09 | Cytuj | ||
|
Większość osób zagłosowałaby dla żartów. A co do zostania adminem, przeczytaj regulamin masz tam wyraźnie napisane za co się zostaje, a Ty jak na razie klasyfikujesz się napewno nie na wzlot.
I'm living proof
| |||
| Stankol @ 6 września 2009, 19:26 | Cytuj | ||
|
:) Don jest adminem. Mik mógłby być newsmanem. Zdunek jest modem. I to by wystarczyło. ~ Ars gratia artis ~
| |||
| lamberski @ 6 września 2009, 21:10 | Cytuj | ||
|
Fanotherpg napisał(a): Don Sotto jest adminem więc w każdej chwili może mi admina zdjąć, tak samo Lamberski. Ale jakoś tego nie czynią, czyżbym jednak się sprawdzał?![]() I jeszcze jedno: JA CIĘ FANO NIE ATAKUJĘ, WIĘC NIE RIPOSTUJ TEGO POSTA KOLEJNY RAZ GRYZĄC (tak, pisząc o tych, których dany wątek nie dotyczy, naginając choćby lekko fakty) MNIE I INNYCH. JA PO PROSTU WYRAŻAM SWOJĄ SUBIEKTYWNĄ OPINIĘ, O. Żałuję, że cię znałammmm aaaaa-am </3 PS. Ej skoro masz urządzenie do naginania faktów, to może masz też zaginacz czasoprzestrzeni? To bym się cofnął razem z Rafałkiem w czasie dokładnie o rok, z tak obszernym bagażem doświadczeń (to pytanie retoryczne - nie musisz na nie odpowiadać :*). Ostatnio edytowane 6 września 2009, 21:10 przez lamberski
| |||
| Fanotherpg @ 6 września 2009, 21:45 | Cytuj | ||
|
Szkoda, że nie pamiętasz tak dobrze tej rozmowy Maciek. I mimo wszystko to Stankol przytoczył Twoją postać i PoWa mieszając was w ten wątek nie ja. I nie atakuję Cię lecz wyjaśniam nieścisłości. Natomiast największą kompromitacją to Ty się okryłeś obiecując że dasz radę wydać w pierwotnym terminie FG, a następnie po reaktywacji porzucając projekt, który obiecałeś wszystkim, a ja jedynie byłem pośrednikiem wiadomości z naszych rozmów. I'm living proof
| |||
| lamberski @ 6 września 2009, 22:01 | Cytuj | ||
Rafała zostaw w spokoju :/ Po raz kolejny chcesz ludziom wcisnąć, że ktośtam coś złego zrobił. On nas w żadnym stopniu w to nie mieszał, byliśmy świadomi decyzji. No ale jak zwykle - lepiej użyć słowa "mieszać", byle było bardziej konszachtowo *JOŁ MEN, AJM DŻEZI*.Co do mnie - nie musisz mi niczego wypominać. Mam świadomość własnych czynów, i przyjmuję do wiadomości, że niektóre z nich są w jakimś stopniu niepoprawne. I co, po raz kolejny naginasz fakty? Tak. Ja niczego nie obiecałem. I jeszcze jedno ci wyjaśnię. Nikt nie musi cię wywalać ze stanowiska administratora. Możesz zrobić jak niektórzy ministrowie - zdymisjonować się. Tylko właśnie - oni mają poczucie tego, że czegoś nie robią tak jak powinni
Ostatnio edytowane 6 września 2009, 22:05 przez lamberski
| |||
| Fanotherpg @ 6 września 2009, 22:28 | Cytuj | ||
|
Rafał zaczął wątek, więc mu odpowiadam, co więcej to on był głównym motorem napędowym wrogości do Bedzia wśrod was, jak to sam stwierdziłeś "Ja nic do Bedzia nie mam, ale Stankol..." więc nie rób z niego aniołka, zwłaszcza, że sam potwierdziłeś wtedy jak to łatwo Cię przekabacić. Napisałeś na CP wyraźnie i jasno, że teraz Ty przejmujesz projekt i go wydasz wpierw było w terminie potem kiedy zrobisz, a że nie chciało Ci się odpisywać to ja to miałem robić. Cóż a po czasie wyszło, że ludzie uważają, że to ja jestem Twórcą FG bo w końcu tylko ja tu się udzielam i ja o niej pisałem, a nie Ty. I tak, mogę się zdymisjować, ale wtedy wyjdzie to co by niektórzy chcieli, Fano odszedł więc FG upada po raz kolejny (wpierw gdy BROO wymusił/przekonał aby zamknąć FG by nie była newsletterem). A teraz też by było, że przeze mnie. Poza tym 'Gdybym nie wierzył w żaden ideał, już dawno schowałbym mikrofon w futerał'... I'm living proof
| |||
| lamberski @ 6 września 2009, 22:42 | Cytuj | ||
|
A od kiedy to trzeba przejmować się, co ludzie powiedzą? FG bez ciebie nie upadnie. Fabryka Gier to nie Fano, przyjmujesz to do wiadomości? Szkoda tu mojego wykłócania, bo w zasadzie nie mam po co tego robić. Szkoda tylko, że ty ciągle wyciągasz pod publikę jakieś fakty, które powinny być załatwione prywatnie. | |||
| Poprzednia 1234 Następna | |||