| Poprzednia 1234 Następna | |||
| Tropik @ 27 lutego 2011, 20:06 | Cytuj | ||
|
Cześć. Za jakiś czas planuję zakupić nowego smartfona. Wysłużona i600tka już mi się znudziła. Szukam czegoś w przedziale cenowym 0-600 zł , ale jeśli znajdzie się coś lepszego (np. za 700zł) to stówkę mogę w ostateczności dorzucić. Wymagania: - Wi-Fi - szybki procesor (żeby nie zamulał), - przydałby się jakiś większy wyświetlacz (320x240 mnie nie satysfakcjonuje), - wejście słuchawek mini-jack, - klawiatura qwerty, - dobra jakość fotografowania/filmowania (aparat powyżej 2.0 mpx), Mile widziane: - dotykowy ekran lub bajer typu touch-pad, - ładny, czysty dźwięk muzyki, Może być WM. Androidem nie pogardzę. Macie jakieś sprzęciki godne polecenia? : ) E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl | |||
| Neoqueto @ 27 lutego 2011, 21:21 | Cytuj | ||
| N97, N8, Omnia, mój Galaxy S, hmm... HTC HD? O, HTC HD. Nie, bo w sumie WM to poracha po całej linii. i... Nie, jaki iPhone?! Pomyślmy... HA! HTC Wildfire! Nie, za mały ekran... Motorola Droid (Milestone)? Sprawdź Samsungi Wave'y. Wave 533? Bingo? Dupa, Bada OS, chociaż nie jest najgorszy. Ciężko będzie znaleźć, szukaj w HTC i w Samsungach. | |||
| Pisarz @ 27 lutego 2011, 23:39 | Cytuj | ||
|
Ajfon drogi jest. Ja tam szmatfona nie mam i żyję. Siostra ma LG Swifta i jest całkiem fajny.
Iwa incartia ixtempora.
| |||
| krulszamanuw @ 28 lutego 2011, 17:09 | Cytuj | ||
| Ja ostatnio kupiłem sobie HTC Wajldfajera,spisuję się jak na razie bardzo dobrze.Tobie mogę polecić N97 dobry jest. | |||
| Tropik @ 28 lutego 2011, 17:43 | Cytuj | ||
|
Ostatnio miałem okazję pobawić się wajldfajerem. I wcale nie jestem nim taki zachwycony. Wolny procesor robi swoje - momentami sprzęt dość często muli. Nokia? Symbian? a fuj!
E! Se zobacz mojego bloga!
www.gaffame.victorygames.pl Ostatnio edytowane 28 lutego 2011, 17:43 przez Tropik
| |||
| playbest @ 28 lutego 2011, 18:20 | Cytuj | ||
A ja nie mam smartfona i jestem zadowolony. Jestem skazany na w200i, ale nie narzekam dostęp do neta za pomocą opery mobile, gg gdzie tylko chcę, ogólnie jest pełno aplikacji poszerzających możliwości tej "cegły"XD
| |||
| krulszamanuw @ 28 lutego 2011, 18:36 | Cytuj | ||
| Nie przesadzaj Tropik...Telefony z symbianem nie są wcale złe.Może system trochę przestarzały ale daje rade.Co do Wildfire, jak mi się zdrowo zwiesi chociaż raz to go zmienię na pewno. | |||
| Pisarz @ 28 lutego 2011, 19:02 | Cytuj | ||
|
Mój byle K550i też daje radę i spełnia moje oczekiwania, co Was naszło na te smartfony, których funkcji i tak nie wykorzystacie w pełni...
Iwa incartia ixtempora.
| |||
| Wackyjackie @ 28 lutego 2011, 19:06 | Cytuj | ||
|
@Tropik - zawsze można zmienić system...ja z wbudowanym Orangutanowskim wytrzymałem 2 dni ^^. Wala się po internecie pełno niebrandowanych, poprzerabianych systemów WM, często działających znacznie szybciej niż te wbudowane. Polecam stronkę xda-developers.com BTW. Ja również polecam siakieś telefony HTC, ale Nokię aktualnie odradzam, bo firma zatrzymała się w rozwoju. Ponadto na wiele starszych modeli HTC można zainstalować Androida, tylko trzeba się troszkę namęczyć, ale jest warto .A. Zobacz sobie Toshibę TG01. 1Ghz powinien ci wystarczyć ^^. @Pisarz Gdy tylko skosztujesz możliwości PPC/Androida, to już nigdy nie powrócisz do zwykłych telefonów ;-P. BTW Po co ci komputer, skoro nie korzystasz z jego pełnych możliwości? Po co ci samochód, skoro nie korzystasz z jego pełnych możliwości?
![]() Hexagon. Ostatnio edytowane 28 lutego 2011, 19:22 przez Wackyjackie
| |||
| Pisarz @ 28 lutego 2011, 19:48 | Cytuj | ||
|
@Wackyjackie, Po prostu jeśli urządzenie ma służyć do dzwonienia i wysyłania SMS'ów, to nie potrzebuje mieć wbudowanego scyzoryka, lodówki, pralki, zmywarki... Ja akurat miałem H/PC, może ktoś kojarzy takie cuś. Iwa incartia ixtempora.
Ostatnio edytowane 28 lutego 2011, 19:49 przez Pisarz
| |||
| Poprzednia 1234 Następna | |||