| Poprzednia 1234 Następna | |||
| Mirikono @ 20 grudnia 2011, 13:10 | Cytuj | ||
|
Mikołaja bogatego, TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT śniegu bielutkiego, TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT choinki pachnącej TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT i gwiazdki błyszczącej. TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Minimum stresu, TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT maksimum miłości TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT i tyle radości TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ile karp ma ości !:D Ps. udanych gier w klikach ale nie podsyłajcie ich nikomu zawalą wam projekt XD ![]() PS. Mam super sygnatury z My Little Pony, ktoś chce ze swoim kucem? Ostatnio edytowane 20 grudnia 2011, 14:49 przez Mirikono
| |||
| Andrzejek98 @ 20 grudnia 2011, 18:11 | Cytuj | ||
Jem karpia bez ości A świąt jeszcze nie ma -_-
Smakuje mi masło.
| |||
| Mily @ 20 grudnia 2011, 20:45 | Cytuj | ||
|
Ależ są blisko
LOL
| |||
| fil47 @ 20 grudnia 2011, 21:42 | Cytuj | ||
Jakiś ty słodki
informatyka rulllllllllllz \m/
| |||
| Andrzejek98 @ 20 grudnia 2011, 23:03 | Cytuj | ||
Chyba też zamienię się w kucyka
Smakuje mi masło.
| |||
| Neoqueto @ 21 grudnia 2011, 00:01 | Cytuj | ||
|
Ej czemu to taka copypasta? :< Ja życzę wszystkim radości i chęci do życia oraz motywacji do tworzenia! Mikołaja hojnego (hojności też od tego uczestnikom B#4FG), także choinki ustrojonej syto, obfitej w potrawy - co najmniej 12 - wigilii oraz przyjemnych chwil z rodziną i przyjaciółmi, oczywiście. Fabrycznym broniakom życzę zaś jeszcze więcej Derpusi ^_^ @Andrzejo: osobiście nic nie stracisz, tylko do tego trzeba "dorosnąć", aby zrozumieć fandom
Ostatnio edytowane 21 grudnia 2011, 00:02 przez Neoqueto
| |||
| Andrzejek98 @ 21 grudnia 2011, 18:43 | Cytuj | ||
Zgrubłem 12 kg w święta... sorry pomyłka, święta się jeszcze nie zaczęły
Smakuje mi masło.
| |||
| Mily @ 21 grudnia 2011, 19:24 | Cytuj | ||
|
ile karp ma ości !:D --------------- i tyle radości --------------- maksimum miłości --------------- Minimum stresu, --------------- i gwiazdki błyszczącej. --------------- choinki pachnącej --------------- śniegu bielutkiego, --------------- Mikołaja bogatego, TROLL MASTER >:] LOL
| |||
| Andrzejek98 @ 21 grudnia 2011, 20:08 | Cytuj | ||
|
ile karp ma ości !:D --------------- i tyle radości! --------------- maksimum miłości! --------------- Minimum stresu!, --------------- i gwiazdki błyszczącej!. --------------- choinki pachnącej! --------------- śniegu bielutkiego!, --------------- Mikołaja bogatego!, HARD COPY TROLL MASTER FOREVER A widziałem coś podobnego na pewnej stronie... Nie widzę powiązania Smakuje mi masło.
| |||
| xxl55 @ 21 grudnia 2011, 20:19 | Cytuj | ||
Ja życzę wszystkim udanych gier i głównie motywacji do tworzenia ich(której mi ostatnio brakuje ).
PILNE: Potrzebuję grafika. Odpowiedzi proszę pisać na PW.
| |||
| Poprzednia 1234 Następna | |||